Hlavní obsah

Muž se v mosteckém baru pokusil na toaletě znásilnit uklízečku, na pomoc přišly servírky

Z pokusu o znásilnění obvinili policisté 25letého muže z Ústí nad Labem, který se o uplynulém víkendu vydal do Mostu za zábavou. V jednom z barů, kde popíjel, se mu zalíbila uklízečka. Na toaletě ji pak napadl, násilím si chtěl vymoci sex.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Obviněný přijel do Mostu v sobotu, zábava se však protáhla až do nedělního poledne. Tou dobou posedával v jednom z místních podniků, kde mu padla do oka uklízečka, se kterou se snažil několikrát neúspěšně navázat kontakt.

Vypozoroval, že žena chodí se špinavou vodou na dámské toalety, a rozhodl se jít za ní. Tam měl podle kriminalistů poškozenou násilím zatlačit do úklidové místnosti.

„Začal jí sahat na intimní partie těla. To se ovšem oběti samozřejmě nelíbilo, rozhodně s tím nesouhlasila, a proto se začala bránit a volat o pomoc. Muž se snažil napadenou přesvědčit, že to také tak chce. Volání uslyšely servírky, které společně přišly na pomoc a snažily se útočníka zadržet. To se jim nepovedlo a host z baru utekl ven,“ popsal napadení mostecký policejní mluvčí Václav Krieger.

U znásilnění dvou českých dívek bylo až osm mužů, píší v Německu

Evropa

Násilník způsobil podle něj poškozené na těle pohmožděniny, okamžité ošetření nebylo ale potřeba.

Na místo nahlášené události ihned vyjely policejní hlídky, které začaly po muži pátrat v okolí. Asi hodinu po pokusu o znásilnění policisté podezřelého zadrželi na autobusové zastávce.

„Zasahující policisty se snažil přesvědčit, že v daném baru nikdy nebyl. I přes jeho tvrzení putoval rovnou do cely,“ poznamenal mluvčí a připomněl, že v případě odsouzení hrozí muži až pětiletý trest vězení.

Brutální hromadné znásilnění u Moulin Rouge děsí Francii

Evropa
Související témata:
Pokus o znásilnění

Výběr článků

Načítám