Hlavní obsah

Muž s rozparkem stále onanuje v pražském metru. Poškozených žen přibývá

Sedm poškozených žen se přihlásilo na policii s tím, že je obtěžoval tentýž muž v rozmezí několika týdnů. Neznámý muž s rozparkem na kraťasech v několika případech onanoval před ženami v metru. Jednu z nich dokonce ve chvíli, kdy od něj chtěla odejít, usadil zpět do sedačky.

Hledaný muž z metraVideo: Policie ČR

Článek

Muže, který v pražském metru obtěžuje ženy, se pražští policisté snaží vypátrat už od konce června. Jeho modus operandi je ve všech případech stejný – ze speciálně upravených kraťasů, na kterých má rozparek od hýždí až po poklopec, vytáhne své přirození a začne onanovat.

Jedné z žen se ho dokonce podařilo krátce po činu natočit zblízka na telefon, muž ale z metra rychle utekl neznámo kam. Díky zveřejnění případu se policii postupně hlásí další oběti. „Od zveřejněné prvního případu se nám přihlásilo již sedm poškozených,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Podle zjištění kriminalistů muž před ženami onanoval během jednoho dne čtyřikrát. Není proto vyloučeno, že obětí bude podstatně více. „V jednom z posledních nahlášených případů muž jako vždy ze speciálně vytvořeného rozparku vytáhl přirození a začal před ženou onanovat. U toho jí ukazoval pornografické fotografie, a když se pokusila odejít z vagónu, strčil do ní a posadil ji zpět na sedačku,“ popsala Kropáčová zvrhlíkovo chování.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž z metra

Napadené ženy se v tu chvíli naštěstí zastali cestující ve vagonu a pomohli jí. Výtržníka následně tři muži z metra vyvedli, policii ale nepřivolali.

Policie zveřejnila další záběry hledaného muže. Nejčastěji se zřejmě pohybuje na lince metra A, na videu je vidět, jak vystupuje na Depu Hostivař a míří na tramvaj. „V případě, že hledaného poznáváte nebo víte, kde by se mohl nacházet, prosím informace neprodleně předejte policistům na linku 158,“ doplnila Kropáčová.

Policisté ve čtvrtek také oznámili zadržení dalšího muže, který masturboval v metru, tentokrát ve stanici Muzeum v blízkosti 15leté dívky.

Policie vypátrala onanistu z metra, pomohl svědek

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám