Hlavní obsah

Muž s ranní kávou a cigaretou v ruce hodinu masturboval na ulici

Policisté z Pankráce hledají muže, který v pátek ráno stál na chodníku a při pohledu na jiné lidi hodinu masturboval. U toho v poklidu popíjel ranní kávu a dával si cigaretu. Poté odešel neznámo kam.

Muž s kávou v ruce masturboval na ulici Video: Policie ČR

Článek

Neznámého muže se v pátek kolem šesté hodiny ranní podařilo jednomu ze svědků natočit. Na záběrech z ulice Marie Cibulkové je vidět mladší holohlavý muž celý v černém s batohem na zádech. Postává na chodníku, v jedné ruce drží obnažený penis a masturbuje. V druhé ruce drží kávu a cigaretu.

„V okolí se již v tu dobu pohybovalo velké množství lidí, které hledaný muž při masturbaci sledoval,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina. Takto tam muž vydržel zhruba hodinu.

Po oznámení na tísňovou linku na místo vyjeli policisté z místního oddělení Pankrác. Neznámý muž ale stihl mezitím zmizet neznámo kam, takže se jim ho nepodařilo zadržet.

„Jelikož se jim ho do současné doby nepodařilo ztotožnit a vypátrat, žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, volejte prosím linku 158,“ dodal Hrdina.

Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za to mu hrozí až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Muž s kávou v ruce mastruboval na ulici

Úchyla z metra se nedaří vypátrat, před ženami onanoval dvakrát v rozmezí několika hodin

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám