Hlavní obsah

Mladík vozil chlapce v kárce za autem, ze které je vyklopil. Oba se vážně zranili

Vážným zraněním dvou chlapců a opletačkami se zákonem skončila páteční večerní zábava ve Starém Městě pod Landštejnem. 18letý řidič je tahal v kárce za autem, která se ale převrátila. Chlapci ve věku do 15 let skončili v nemocnici, nehodou se zabývá policie.

Foto: Zuzana Fajtlová

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo kolem půl desáté večer v cyklokempu ve Starém Městě pod Landštejnem v okrese Jindřichův Hradec. K nehodě vyjela záchranná služba a vzlétl také vrtulník letecké záchranné služby.

Na Slapech utonul při plavání muž

Krimi

„Kolem 21:30 došlo k nehodě, při které se zranili dva nezletilí. Osmnáctiletý řidič je vezl za autem na přívěsné káře, která se převrátila,“ řekla Novinkám v sobotu mluvčí policie Lenka Krausová s tím, že se jedná o prvotní poznatky a že okolnosti incidentu policie dále prověřuje.

Podle informací Novinek jsou zranění chlapci ve věku do 15 let, oba utrpěli vážná poranění. K nehodě mělo navíc dojít ve vysoké rychlosti. Začátek prázdnin tak pro dva nezletilé nebyl zrovna šťastný.

Mladík za volantem měl řidičák a dechová zkouška u něj vyloučila alkohol.

V jakém vztahu jsou účastníci nehody, tedy zda se jednalo o příbuzné, či kamarády, policie neuvedla, mluvčí rovněž neměla informaci o tom, že by se mělo jednat o účastníky tábora.

Vzhledem k věku zraněné dvojice policie další informace nesděluje, zmínila Krausová.

Výjezd na prázdniny pohlídá dvojnásobek policistů

Krimi

Výběr článků

Načítám