Hlavní obsah

Mladík na Vsetínsku dostal smyk. Otočil auto na střechu a skončil na cyklostezce

Kunovice

Jednadvacetiletý řidič osobního vozidla nezvládl v úterý odpoledne u Kunovic na Vsetínsku jízdu na mokré vozovce, dostal smyk, auto se převrátilo na střechu a skončilo na cyklostezce. Naštěstí se na ní v danou dobu nikdo nenacházel. Zraněného řidiče zdravotníci po ošetření převezli do nemocnice. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Monika Kozumpliková.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda u Kunovic

Článek

Nehoda se stala dvacet minut před třetí hodinou. Mladík jel z Kunovic směrem na Komárno automobilem Peugeot. „Na mokré vozovce dostal smyk, přejel do protisměru, odkud putoval do příkopu a pak skončil na střeše v prostoru cyklostezky,“ popsala mluvčí s tím, že škoda byla předběžně odhadnuta na 60 tisíc korun.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda u Kunovic

Na místě zasahovali i hasiči, profesionálové ze stanice Valašské Meziříčí a dobrovolná jednotka z Kelče. Zajistili vozidlo proti pohybu a poté u něj provedli protipožární opatření. Z auta uniklo větší množství provozních kapalin.

Foto: HZS Zlínského kraje

Nehoda u Kunovic

„Ty jsme zasypali sorbentem. Jakmile to situace dovolila, převrátili jsme auto zpět na kola, odpojili u něj autobaterii a zamezili dalšímu úniku pohonných hmot. Na závěr jsme uklidili cyklostezku od střepů a použitého sorbentu,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Kamión se při nehodě převrátil na cyklostezku

Krimi

Výběr článků

Načítám