Hlavní obsah

Manévry po nálezu lidských kostí v Praze, policie uzavřela okolní ulice

Praha

Hned v počtu několika jednotek se v úterý policisté vrátili na pozemek v části Prahy - Stodůlky, kde se při rekonstrukci restaurace našly lidské kosti. Místo dál prohledávají a shánějí vše, co by mohlo s pondělním nálezem souviset. Zásah si vyžádal i omezení v dopravě, kdy policie uzavřela okolní ulice.

Policisté prohledávají místo nálezu lidských kostíVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Článek

Mluvčí policie Eva Kropáčová Novinkám potvrdila, že jsou od dopoledních hodin na místě nálezu v ulici Jindrově v Praze 5 kriminalisté. Na stavbu se vrátili poté, co v pondělí prohledávání zhatilo oblačné počasí.

Do akce vyrazila řada kriminalistů a policejních specialistů v několika vozidlech. Mimo jiné opáskovali okolní ulice, aby ke stavbě nemohla jezdit auta, kvůli čemuž dorazili i strážníci.

„Byli jsme požádáni policií, abychom v dané lokalitě pomohli s usměrňováním dopravy,“ sdělila mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Výjimečný trest za brutální vraždu na Svitavsku: Tělo oběti muži vařili a ostatky roznesli po okolí

Krimi

Pozemek policisté prohledávají s nadějí, že se podaří najít cokoliv dalšího, co by mohlo přispět k určení totožnosti a celkově k objasnění případu, mimo jiné k vysvětlení, jak se tam pozůstatky dostaly.

Zda kosti patřily oběti trestného činu, zatím není zřejmé, stále podle mluvčí platí pouze informace, že jsou staršího data.

K nálezu vyjeli policisté v pondělí kolem 17:00. Pozůstatky se nacházely v hloubce, takže je museli vykopat.

Foto: Novinky

Policisté prohledávají místo nálezu lidských kostí.

Na Břeclavsku našli kostru seniora. Byl čtyři roky nezvěstný

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám