Hlavní obsah

Přepadl benzinku, z lupu se ale neradoval. Pokladna byla prázdná

Jihočeští policisté hledají muže, který se vloupal do benzinové čerpací stanice v obci Deštná na Jindřichohradecku. Rozbil skleněné vstupní dveře a šel rovnou k pokladně, kterou vypáčil. Měl ale smůlu, protože byla prázdná.

Foto: PČR Jihočeský kraj

Lupiče zachytila bezpečnostní kamera

Článek

Lupič, který se maskoval zimní čepicí a rouškou přes ústa, šel jen po penězích, nic jiného totiž z benzinky neodnesl. K vloupání došlo 20. května, policisté ale zveřejnili záběry z bezpečnostní kamery až nyní a obrací se s prosbou o pomoc na veřejnost. Zatím se jim ho totiž nepodařilo dopadnout.

Foto: PČR Jihočeský kraj

Lupiče zachytila bezpečnostní kamera

„Lupič odešel z benzinky s nepořízenou, ale rozbitím dveří a pokladny způsobil škodu za 13 tisíc korun. Policistům se podařilo získat záznam z bezpečnostní kamery, na kterém je pachatel zachycen. Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění muže, který byl oblečen do tmavě modré bundy s bílými a šedými pruhy a s nápisem SV Bockenem a kalhot a bot černé barvy,“ popsala Věra Mžiková, mluvčí jindřichohradecké policie.

Muž měl přes rameno látkovou tašku tmavé barvy, do které chtěl zřejmě svůj lup schovat. Pokud muže někdo pozná, ať volá linku 158.

Hledaný 16letý mladík se dobýval do rychlého občerstvení za přítelkyní. Skončil na policii

Krimi

Výběr článků

Načítám