Hlavní obsah

Lechtivé fotky od čtrnáctileté vyšly muže draho. Peníze poslal falešnému policistovi

Blansko

Chtíč zatemnil rozum devětatřicetiletému muži z Blanenska, který se pustil do slibné konverzace na erotickém seznamovacím webu. Zaujal ho totiž lákavý inzerát a brzy nezůstalo jen u psaní, ale došlo i na výměnu lechtivých fotek. Brzy ale své aktivity litoval, sedl totiž na lep vyděračům, a přišel tak o 150 tisíc korun.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

„Zajímavě se rozvíjející vztah vcelku brzy dvojice okořenila výměnou erotických fotografií. V další komunikaci se virtuální partnerka svěřila, že je jí čtrnáct let. To ale prý není důvod k ukončení komunikace. Naopak navrhla osobní setkání,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Žádné setkání se ale nekonalo, místo toho muž dostal zprávu od údajné matky čtrnáctileté slečny. „Ta mu později telefonicky oznámila, že je služebně na Slovensku, kde jeho počínání řeší s tamní policií. V průběhu hovoru přišla s řešením zapeklité situace. Předala telefon kriminalistovi, který se zmínil o osmiletém vězení a dvousettisícové úhradě soudních poplatků. Východiskem by prý mohlo být mimosoudní vyrovnání,“ pokračoval Malášek.

Muž vyděšený falešným kriminalistou okamžitě souhlasil a na určený účet odeslal šest tisíc eur. Jenže za pár dnů přišel další požadavek na další „odškodné“. To už muž odmítl a vydal se vše oznámit na policii. I tak ale zůstal o 150 tisíc chudší.

Láska k masérce stála muže miliony. Nalhala mu, že se jim narodil syn

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám