Hlavní obsah

Láska k masérce stála muže miliony. Nalhala mu, že se jim narodil syn

Přes tři miliony korun stála invalidního důchodce z Klatovska láska k masérce z erotického klubu. Padesátiletá žena z Olomouce mu nabulíkovala, že spolu čekají dítě a později i to, že porodila jeho syna. Za podvod nyní dostala dvouletou podmínku a část z vylákaných peněz musí muži vrátit.

Foto: Klára Mrázová, Novinky

Okresní soud v Klatovech

Článek

Případ rozhodl klatovský okresní soud trestním příkazem, tedy bez nařízeného hlavního líčení. Verdikt je pravomocný, žádná ze stran si nepodala odvolání.

Podle spisu se dvojice poznala před čtyřmi lety v erotickém klubu v Plzni. Obžalovaná tam pracovala jako masérka a o dva roky mladší muž tam za ní chodil jako klient. Postupně se do ženy zamiloval, nosil jí dárky a dobrovolně jí dával peníze.

Muž je v invalidním důchodu kvůli ochrnuté ruce.

Invalida dostal dotaci 400 tisíc na plošinu, peníze však utratil jinde

Krimi

Loni v létě mu žena oznámila, že je s ním těhotná, a v září mu napsala zprávu, že v Řecku porodila jeho syna, a požádala ho o 150 tisíc korun s tím, že mu poté pošle rodný list, kde bude uveden jako otec. Muž tomu uvěřil. Zrušil stavební spoření a našetřené peníze ženě poslal.

V průběhu vyšetřování vyšlo najevo, že poškozený byl masérkou doslova posedlý, dokonce plánoval společné soužití. Žena ho ale zřejmě jen využívala. Přiznala, že to brala jen jako hru.

„Pořád po mě chtěl svatbu a rodinu. Tak jsem mu řekla, že spolu čekáme dítě. Uvěřil tomu, byl šťastný,“ řekla policistům. Popřela ale, že by z něj vylákala 150 tisíc za rodný list smyšleného dítěte. „Veškeré peníze, co jsem kdy od něj dostala, mi dával dobrovolně. Šlo o finanční dary, platil jídlo nebo náklady na ubytování v hotelech, kde jsme se scházeli za účelem sexu,“ dodala žena.

Peníze za rodný list dítěte

Sám poškozený uvedl, že byl do ženy zamilovaný. Jezdil za ní i několikrát týdně a vozil jí i peníze. Celkem to dělalo něco okolo tří miliónů korun. Nejvyšší částku, co ženě poskytl, bylo 150 tisíc korun. Ty poslal poté, co mu napsala esemesku, že se narodil jeho syn, který je prý celý po něm. Peníze podle něj žena požadovala za to, že mu pošle rodný list dítěte. Žádný ale nikdy nedostal.

Olympiáda nahrává kyberšmejdům. Podvody jedou na plné obrátky

Bezpečnost
Související témata:
Invalidní důchodci

Výběr článků

Načítám