Hlavní obsah

Hromadný střet auta a tří motorek na Karlovarsku nepřežil člověk

Nejdek

Záchranáři s policií a hasiči zasahují v sobotu odpoledne u vážné nehody na Karlovarsku, kde při střetu tří motorek a osobního auta zemřel člověk. Tragédie se stala na předměstí obce Nejdek. Záchranka povolala vrtulník, silnice bude podle předběžných odhadů uzavřena do večera.

Foto: Mapy.cz

Část Nejdku Východní Předměstí (ilustrační foto)

Článek

Nehoda se krátce před 14:00 stala na silnici mezi Nejdkem a Perninkem.

Podle mluvčího policie Jana Bílka se srazilo osobní auto multivan a tři motorky. Kolizi jeden člověk nepřežil. Záchranka vyslala kromě pozemních posádek do akce také vrtulník.

„U nehody jsme přebírali resuscitaci nejvíce zraněné osoby, ale měla tak vážná zranění, že jim na místě podlehla. Další člověk byl se středně těžkými zraněními letecky transportován do fakultní nemocnice v Plzni a třetí motorkář utrpěl lehčí až středně těžké zranění, s kterým byl převezen na emergency karlovarské nemocnice,“ popsal mluvčí záchranky Radek Hes.

Ve voze, v němž cestovali cizinci staršího věku, ošetřili zdravotníci čtyři lidi s lehkými zraněními a šokem. Záchranáři je pak předali německým kolegům, kteří byli na místo nehody rovněž povoláni, doplnil mluvčí záchranné služby.

Podle informací Ředitelství silnic a dálnic k 15:30 uvedených na webu Dopravniinfo.cz probíhají záchranné a vyprošťovací práce a silnice je obousměrně uzavřena. Dopravní omezení podle prvotního odhadu silničářů potrvá do 20:00.

Okolnosti a příčinu nehody vyšetřuje policie.

Motorkáře marně oživovali po střetu s dodávkou na Jindřichohradecku, další zemřel ve Žďáru

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám