Hlavní obsah

Dopis na rozloučenou a hluchý mobil. Policie hledá u Prahy ženu s růžovými vlasy

Odolena Voda

Již třetím dnem policie pátrá po ženě z obce Odolena Voda v okrese Praha-východ, která před odchodem neznámo kam zanechala v bydlišti dopis na rozloučenou. Rodina má obavy o její zdraví a život, policisté nasadili do pátrací akce hlídky a kynologa se služebním psem.

Foto: Policie ČR

Pátrání po ženě z Odoleny Vody

Článek

Ženu naposledy viděl doma její manžel v pondělí před 7:00. Nešla tehdy do práce, protože jí nebylo dobře, odpoledne už ale nebyla v bydlišti k nalezení. Partner oznámil pohřešování v úterý poté, kdy doma nalezl dopis na rozloučenou.

„Z důvodné obavy o zdraví a život pohřešované ženy vyhlásili policisté celostátní pátrání a v současné době po ní pátrá několik hlídek, včetně služebního kynologa se psem,“ informovali policisté v databázi, kde pátrací výzva ve středu stále platila.

Pohřešovaná je asi 165 cm vysoká, silnější postavy. Má modré oči a vlasy v současnosti obarvené na růžovo. Na sobě má zřejmě černé džíny, bílé tričko s krátkým rukávem a na nohou černobílé boty značky Nike, rovněž by mohla mít žlutou kabelku.

„Pokud pohřešovanou uvidíte nebo víte, kde by se mohla zdržovat, ozvěte se prosím policistům na linku 158. Za jakékoliv důležité poznatky a informace, které by mohly pomoci s pátráním, děkujeme,“ dodali policisté s tím, že její mobilní telefonní číslo se hlásí jako nedostupné.

Policie hledala muže z Kladna, který nechal doma dopis na rozloučenou a odjel. Druhý den se vrátil domů

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám