Hlavní obsah

Dívce v hodinovém hotelu v Praze vysál peněženku a zmizel. Stihl se podívat do kamery

Praha

Okradená a opuštěná čerstvou známostí skončila 24letá dívka v Praze. Podezřelý muž, s nímž se předtím seznámila, zmizel z pobytu v hodinovém hotelu. Vyrazili tam jako pár po předchozím popíjení v baru, jenže zatímco dívka se odebrala do koupelny, muž jí sebral z peněženky hotovost i kartu k bankovnímu účtu a zmizel. Pátrá po něm policie, pomoci by mohl záznam z kamery na recepci, do které se díval.

Podezřelý muž z hodinového hoteluVideo: Policie ČR

Článek

Případ nevydařeného rande je již z počátku srpna, kriminalistům se ale dosud nepodařilo podezřelému přijít na stopu. Obrátili se nyní proto na veřejnost s prosbou o pomoc s určením, o koho se jednalo.

Dívka se s mužem seznámila v baru, načež spolu vyrazili do hodinového hotelu v ulici Rybalkova.

„Muž jí však v okamžiku, kdy odešla do koupelny, odcizil z kabelky finanční hotovost v řádu několika tisíc korun,“ informovala v úterý o pátrání mluvčí policie Eva Kropáčová.

Muže odsouzeného v USA za vážné zločiny zadržela policie v Praze, bleskovou akci zachytila kamera

Krimi

Později navíc zjistila několik neoprávněných výběrů peněz z jejího bankovního účtu, celková škoda se tak vyšplhala na zhruba 15 tisíc korun.

Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera umístěná na recepci hotelu, do níž se v jednu chvíli upřeně podíval.

Podle Kropáčové se jednalo o zhruba třicetiletého muže hovořícího rusky nebo ukrajinsky. Měl na sobě triko s logem značky Nike, kraťasy, kšiltovku a sandály, vše v černé barvě.

„Hledaný má hlavu ostřihanou téměř dohola. V případě, že ho poznáváte nebo víte, kde by se mohl nacházet, prosím, informaci předejte policistům na tísňovou linku 155. V případě dopadení, obvinění a následného odsouzení hrozí muži trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž z hodinového hotelu

Po noci s „Pavlem z Kladna” v hodinovém hotelu zmizely muži věci za 17 tisíc

Krimi
Související témata:
Hodinový hotel

Výběr článků

Načítám