Hlavní obsah

Diváka na motocyklových závodech v Těrlicku srazil nezletilý závodník

Moravskoslezská policie vyšetřuje okolnosti sobotní nehody, kdy na motocyklových závodech v Těrlicku na Karvinsku srazil jeden ze závodníků diváka. Ten skončil s vážnými zraněními v péči zdravotníků.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie. Ilustrační snímek

Článek

Nehoda se stala v sobotu kolem 14. hodiny. Podle prvotních informací se na místním motocyklovém závodu Fichtl Cup jednapadesátiletý muž rozhodl překonat pásku oddělující divácký a závodní prostor. Když přebíhal trať, tak ho srazil jeden ze závodníků.

„Na motocyklu jel ještě nezletilý chlapec. Pořadatelé po nešťastné události závody ihned ukončili. Policisté na místě zajistili informace k nehodě, šetření nadále pokračuje. Bude zapotřebí ještě vyslechnout zraněného diváka, jakmile to jeho zdravotní stav dovolí,“ sdělila Novinkám moravskoslezská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Při motocyklových závodech v Těrlicku byl vážně zraněn divák

Krimi

Motocykl na závodech mohl řídit chlapec, kterému ještě nebylo 18 let a nemá řidičský průkaz, proto, že se konaly mimo komunikaci, a to na poli. Policejní mluvčí dodala, že další bližší informace k případu zatím nejsou k dispozici.

Výběr článků

Načítám