Hlavní obsah

Další nehoda v mlze na Chomutovsku. Po čelním střetu jeden mrtvý a čtyři zranění

Křimov

Tragické následky měla v neděli ráno dopravní nehoda na Chomutovsku, kde při střetu dvou aut jeden člověk zemřel a další čtyři odvezla záchranka do nemocnice s vážnými zraněními. Na místě nehody poblíž obce Křimov je kvůli mlze snížená viditelnost, podobně jako v sobotu, kdy v tomto úseku rovněž bourala vozidla.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Následky vážné nehody na Chomutovsku

Článek

„Došlo zde k čelní srážce dvou vozidel,“ uvedla policie na síti X s tím, že se nehoda stala na 89. km silnice I/7, která je hlavním tahem do Německa.

Mluvčí záchranky Prokop Voleník Novinkám sdělil, že jeden člověk na místě podlehl těžkým zraněním a jeho oživování bylo neúspěšné.

„Dalšího pacienta jsme s velmi vážným zraněním přepravili vrtulníkem do nemocnice, další osobu s vážným zraněním sanitkou,“ řekl mluvčí.

Zbývající dva vážně zraněné pacienty převezou do nejbližšího traumacentra záchranáři z Německa, kteří vzhledem k blízkosti hranic na zásahu spolupracovali. Podle Voleníka rovněž oběť nehody i zranění jsou německé národnosti.

Nehoda se stala takřka na stejném místě jako v sobotu, kdy se jeden člověk lehce zranil. Předtím – v úterý – v tomto úseku při hromadné srážce čtyř aut a nákladního vozidla zemřel jeden člověk a další byl zraněn.

V sobotu i neděli policie opakovaně varovala před sníženou viditelností v místě nehod kvůli silné mlze.

Nehoda v husté mlze zastavila na Chomutovsku hlavní tah do Německa

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám