Hlavní obsah

Čtrnáctiletá dívka si stoupla na Karlovarsku před vlak, utrpěla velmi vážná zranění

Toužim

Zřejmě o sebevraždu se pokusila teprve čtrnáctiletá dívka na Karlovarsku. V neděli odpoledne si stoupla před osobní vlak na nádraží v Toužimi. Utrpěla velmi vážní zranění, z místa ji transportoval vrtulník.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Teprve čtrnáctiletá dívka zřejmě chtěla spáchat sebevraždu, v Toužimi si stoupla před vlak.

Článek

K události, která se stala před 17. hodinou, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. „Jedna osoba zůstala zaklíněná pod koly vlaku po železniční nehodě na nádraží v Toužimi,“ informoval mluvčí hasičů Martin Kasal.

Doplnil, že jednotky musely soupravu nadzvednout, aby se podařilo zraněnou osobu vyprostit. Podle zjištění Novinek šlo o teprve čtrnáctiletou dívku, která se zřejmě pokusila o sebevraždu.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Teprve čtrnáctiletá dívka zřejmě chtěla spáchat sebevraždu, v Toužimi si stoupla před vlak.

„Nezletilá osoba utrpěla velmi vážná zranění. Na umělé plicní ventilaci jsme ji transportovali letecky na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ sdělil za krajskou záchranku Radek Hes.

Kasal dále uvedl, že ve vlaku cestovalo sedm lidí, hasiči je evakuovali. „S ohledem k věku zraněné osoby nebudeme poskytovat k případu bližší informace,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Řidič BMW narazil do stromu, záchranáři ho na místě resuscitovali

Krimi

Výběr článků

Načítám