Hlavní obsah

Cizinec vedl v Praze drogový bar jen pro vybrané. Zatkli ho, když tam surově zbil ženu

Praha

Hned z několika velmi závažných trestných činů, mimo jiné znásilnění a prodeje drog, obvinila policie 46letého muže, který podle vyšetřovatelů provozoval bar v Praze. Podnik byl ale jen pro zvané, jinak měl dveře zavřené. Uvnitř byl podle policie v nabídce kokain. Muže je podezřelý i z toho, že tam zavíral ženy, které sexuálně napadl a zbil je.

Zadržení nebezpečného majitele baruVideo: Policie ČR

Článek

Podle kriminalistů fungoval bar na pražské Palmovce a jeho majitel do něj zval vybranou klientelu, které tam nabízel drogy.

„Zákazníci je v baru mohli i užívat, když se do těchto prostor nemohli dostat cizí lidé, protože provozovna byla stále uzamčená a podezřelý musel každému jednotlivému návštěvníkovi odemknout dveře,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Jan Daněk.

Nezůstalo ale jen u prodeje drog a muž je dále podezřelý nejméně z jednoho pokusu o znásilnění, kdy se podle kriminalistů v baru zamknul se ženou a odmítal ji pustit ven.

Týrané dívky, uřezané hlavy zvířat. Svědek popsal dům hrůzy na Svitavsku, kde umučili mladíka

Krimi

„Měl vyhrožovat, že ji prodá černochům, kteří ji budou znásilňovat, mučit a pak zabijí, což v ní vyvolalo obavu o život a zdraví. Také po ní požadoval sex, což odmítla. Pak ji měl surově zbít, až začala krvácet z genitálií. Také jí měl vyhrožovat kladivem a pistolí,“ zmínil Daněk.

Po oznámení se policisté rozhodli podezřelého zadržet se zásahovou jednotkou. Při domovní prohlídce našli několik gramů kokainu a marihuany. Podle Daňka se jedná o cizince, jeho národnost policie neupřesnila, rovněž neuvedla, kdy přesně na zásah došlo.

Policie hledá další oběti

Kriminalisté muže obvinili z pokusu o znásilnění, prodeje drog, nebezpečného vyhrožování, omezování osobní svobody a ublížení na zdraví. Soud na něj pak uvalil vazbu.

„Nelze vyloučit, že napadených žen mohlo být v baru více, ale věc neoznámily. Proto se na ně obracíme s výzvou, aby se přihlásily buď na linku 158, přímo kriminalistovi na telefon 974 859 328, nebo na e-mail daniel.hornych@pcr.cz, jestliže byl na nich v baru na pražské Palmovce spáchán trestný čin,“ vyzval mluvčí.

Foto: Policie ČR

Zadržení nebezpečného majitele baru

Muž na Opavsku zneužil desítky nezletilých dívek, platil jim a dával drogy

Krimi

Výběr článků

Načítám