Hlavní obsah

Bývalého přítele praštila skleněnou lahví po hlavě. Pak ji mrštila po sokyni v lásce

Vězení až na jeden rok hrozí osmadvacetileté ženě z Karlových Varů, která neunesla rozchod se svým přítelem. Neustále jej přes sociální sítě, ale i osobně v místě bydliště a dokonce v zaměstnání kontaktovala a vulgárně urážela. Nakonec si na něj v noci počkala a praštila ho skleněnou lahví do hlavy. Poté ji mrštila po jeho nové přítelkyni.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary-město sdělili ženě podezření ze spáchání přečinu nebezpečného pronásledování,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Jan Bílek.

„Podezřelá žena měla od února do první poloviny července letošního roku opakovaně vyhledávat přítomnost svého bývalého sedmadvacetiletého přítele v místě jeho bydliště, ale také v zaměstnání,“ popisoval mluvčí. „Když se dostala do jeho blízkosti, měla ho fyzicky napadat a vulgárně ho urážet,“ dodal Bílek.

Osmdesátiletého expřítele rdousila v kravatě a pak mu sebrala peníze. Dostala tři roky

Krimi

Dále ho měla neustále kontaktovat pomocí chatu na sociálních sítích nebo SMS zprávami. „V těch vyhrožovala fyzickým napadením jemu, ale i přátelům, kolegům a rodinným příslušníkům,“ konstatoval mluvčí policie.

„Vše mělo vyvrcholit na konci června letošního roku, kdy měla počkat na svého bývalého přítele před jeho bydlištěm. Tam ho krátce před půlnocí udeřila skleněnou lahví do hlavy a tu pak hodila po jeho současné přítelkyni,“ uvedl Bílek. „V případě prokázání viny ženě hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok,“ uzavřel.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám