Hlavní obsah

„Byl jsem dítě, věřil jsem mámě“. Chlapec vnímal sex a močení do úst jako součást života

Sex s vlastní matkou, močení do úst a jiné nechutné praktiky považoval zneužívaný chlapec na normální. Vyplývá to z výpovědi poškozeného v přípravném řízení, která v pondělí zazněla u ústeckého krajského soudu. Žena a její druh podle obžaloby chlapce dlouhodobě sexuálně zneužívali.

Foto: Karel Otcovský, Novinky

Obžalovaný pár před soudní síní

Článek

Obžalovaní začali s nechutnými praktikami v domě v obci na Lounsku, když dítěti bylo sedm let. Trestné činy se týkají období let 2012 až 2016. Žaloba je viní mimo jiné i ze sexuálního zneužití ženina tehdy dvouměsíčního vnuka a zoofilie, muže pak i z přechovávání omamných a psychotropních látek. Hrozí jim až dvanáctileté vězení.

Nyní již plnoletý mladý muž měl dnes původně vypovídat přes videokonferenci. Nakonec využil práva nevypovídat s tím, že už se nechce vracet k tomu, co se v domácnosti dělo. Soudce proto jeho mrazivou zpověď, kterou po odhalení zločinů vylíčil kriminalistům, přečetl.

S matkou a jejím druhem žili v bývalém teletníku v malé obci, živili se pěstováním plodin. Doma podle chlapce chodili nazí, matka mu to vysvětlila tak, že je to tak přirozenější. S partnery spal v jednom pokoji. Až později opravili ještě jeden malý pokoj. Tam si podle chlapce jeho matka vodila muže, se kterými se kontaktovala na seznamovacím portálu. Mladík se domnívá, že tam s nimi měla sex za úplatu.

O zneužívání bratra jsem nevěděla, vypověděla u soudu žena. Matka zneužila i jejího syna

Krimi

„Bylo toho hodně, co jsem za ty roky v domě zažil,“ vypověděl poškozený mimo jiné.

Vše podle něj začalo tím, že matce močil do úst, následně totéž dělala ona jemu. Matka mu tvrdila, že jde o očistný proces.

Byl jsem dítě, věřil jsem své mámě

Později mu prováděla orální sex, pak začali spolu souložit. Orální sex s matkou měl v době, kdy mu bylo mezi jedenácti a dvanácti let, později prováděli pohlavní styk a anální sex.

„Řekli mi, že když to neudělám, nedostanu najíst nebo nebudu moci na počítač,“ uvedl v přípravném řízení. „Souložila se mnou pravidelně na všechny možné způsoby,“ vypověděl poškozený s tím, že její partner vždy vše fotil a natáčel. Podle obžaloby dával poškozenému příkazy, co má konkrétně dělat, přitom masturboval.

Nejméně jednou ho obžalovaný přinutil k orálnímu sexu. Popsal také, jak matka měla sex s jejich psem. „Je to nepříjemné a nechci na to vzpomínat, tenkrát mi to přišlo normální. Byl jsem dítě, věřil jsem své mámě,“ uvedl chlapec a dodal, že je introvert, kromě školy nikam nechodil, neměl potřebu se někomu svěřovat. V roce 2019 se přestěhoval k otci, s matkou nekomunikuje.

Hromadné akce na zahradě

Poškozený dále popsal různé rituály, které se v noci konaly na zahradě domu. „Patřilo mezi ně vyvolávání duchů, močení na různých místech venku, kapání voskem ženě na prsa, rozhazování soli po pozemku,“ vypověděl.

Některých takových aktivit se účastnili i další lidé, ženy při nich masturbovaly a muži se na ně dívali,“ uvedl chlapec.

Na zahradě měli podle něj partneři políčko s marihuanou, kterou kouřili. Také z ní vyráběli masti, které prodávali, pěstovali také durman a šalvěj. Matka si podle něj vydělávala i tím, že se ukazovala přes internet nahá.

Podle státní zástupkyně se u chlapce stále projevuje syndrom týraného dítěte, trpí posttraumatickým stresovým syndromem, který vyžaduje několikaletou léčbu.

Na skutek se přišlo náhodou při vyšetřování jiného případu. Fotografie ženy s dítětem z České republiky se objevila na internetu a policii se podařilo určit její totožnost. Rozsáhlý fotografický materiál policie zajistila při domovní prohlídce.

Pětačtyřicetiletý muž z Klatovska si posílal s 13letou nahé fotky. Nakonec došlo i na sex

Krimi

Výběr článků

Načítám