Hlavní obsah

Auto se po čelním nárazu s kamionem na Plzeňsku roztříštilo a shořelo. Řidič nepřežil

Vlčtejn
Aktualizováno

Hlavní tah z Plzně do Českých Budějovic uzavřela v pondělí před polednem vážná dopravní nehoda. Podle dosavadních informací se mezi Sečí a Vlčtejnem na jižním Plzeňsku srazilo osobní auto s kamionem. Silnice je v místě už tři hodiny uzavřená.

Foto: Patrik Biskup, Novinky

Osobní vůz skončil napasovaný pod kamionem a pak začal hořet

Článek

Událost se stala krátce před půl dvanáctou. Podle zjištění Novinek jel řidič osobního vozidla ve směru od Plzně, náhle se dostal do protisměru, kde se čelně srazil s kamionem. Následek byl tragický.

Vůz se roztříštil a začal hořet. Jeho řidič byl po nárazu katapultován a na místě zemřel. Informaci Novinkám potvrdila mluvčí krajské záchranky Andrea Divišová. Doplnila, že šofér kamiónu vyvázl bez zranění. „Na místě zasahovaly jednotky z Plzně, Nepomuku, Blovic a Střížovic,“ řekl za krajské hasiče Michal Holeček. Dorazili také plzeňští piloti s drony.

Foto: Patrik Biskup, Novinky

Místo nehody

Policejní mluvčí Eva Červenková sdělila, že kriminalisté zjišťují totožnost řidiče osobního vozidla. „Příčinu nehody šetříme,“ dodala Červenková. Na místo dorazil krátce po 13. hodině koroner. „Objízdná trasa pro osobní automobily vede přes Chlum, pro nákladní přes Drahkov, Letiny a Přeštice,“ upřesnila Červenková.

Vlak na Plzeňsku srazil dva psy pobíhající v kolejišti. Jeden na místě zahynul, doprava na trati stála

Krimi

Výběr článků

Načítám