Hlavní obsah

Ani ženin pláč útočníky neobměkčil, jeden z nich ji dokonce pomočil

Kopřivnice

Nadávky, rány i smích okolostojících musela před pár dny snášet od skupiny výtržníků žena (43) v Kopřivnici. Poté, co se otřesné video s agresivním útokem, při němž jeden z mladíků oběť také pomočil, objevilo na sociálních sítích, začali se případem zabývat kriminalisté.

Drsný útok na ženu v Kopřivnici, kriminalisté už kvůli němu vyšetřují dva mladíkyVideo: Facebook

Článek

K napadení ženy, jež zřejmě trpí psychickou nemocí a po městě se pohybuje s nákupním vozíkem, došlo v neděli 7. července před třetí hodinou ranní v centru Kopřivnice. Agresoři ženu zahnali za sloup u kulturního domu, aby na ně neviděla kamera městské policie. Křičeli na ni, nadávali jí a bili ji. Útok přitom někdo natáčel na mobilní telefon.

„Informace o případě se objevily na sociálních sítích, na jejich základě policisté z Kopřivnice zahájili prověřování,“ potvrdil Novinkám policejní mluvčí René Černohorský s tím, že následným prověřováním kopřivnických policistů a kriminalistů z územního odboru Nový Jičín byli doposud zjištěni dva pachatelé. Muži ve věku 19 a 21 let z Novojičínska.

Na adresu staršího z nich uvedl, že jeho jméno není pro policisty neznámé. „Začátkem roku už byl okresním soudem potrestán za výtržnictví,“ poukázal a dodal, že oba podezřelí mladíci jsou v současné chvíli kvůli útoku vyslýcháni. „Policisté s nimi provádí procesní úkony, s největší pravděpodobností budou obviněni z výtržnictví, případně i další trestné činnosti,“ informoval. Případ si už převzali kriminalisté.

Policie vypátrala útočníka, který měl zmlátit vedoucího úředníka z Tachovska do bezvědomí

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám