Hlavní obsah

Agresor napadl hosta pražské restaurace, další dva ho okradli. Trojici hledá policie

Praha

Skupinka tří mužů začala bezdůvodně pokřikovat na hosty restaurace v Praze 9. Jeden je napomenul, načež mu jeden z útočníků zasadil tři rány pěstí do obličeje. Výsledkem je zlomenina horní čelisti a nosu. Po trojici pátrá policie, žádá o pomoc i veřejnost, zveřejnili také video.

Policie hledá útočníka se dvěma mužiVideo: Policie ČR

Článek

K útoku došlo v polovině dubna, policie přesné datum a ulici na Praze 9 nezveřejnila. Na záběru je vidět Galerie Harfa v Ocelářské ulici.

„Okolo restaurace procházela skupina tří mužů, kdy jeden z nich začal vulgárně urážet hosty, kteří stáli venku. Přítomný host muže okřikl, aby svého jednání zanechal, tento však v urážkách dále pokračoval,“ uvedla mluvčí policie Kristýna Soukupová.

Muž, který skupinku okřikl, se následně rozhodl jít přímo k útočníkovi s tím, že ho uklidní. „Agresor na to ale reagoval tak, že ho bez varování udeřil třikrát pěstí do obličeje, čímž mu způsobil zlomeninu horní čelisti a nosu,“ dodala mluvčí.

Muž v drogovém opojení napadl souseda kovovou tyčí

Krimi

Dva muži se do incidentu nijak nezapojili, všimli si ale tašky, která napadenému muži spadla na zem. Ani chvilku neváhali a tašku včetně osobních věcí ukradli. Následně z místa činu utekli.

Po útočníkovi s jeho kumpány pátrají policisté z Vysočan, žádají o pomoc i veřejnost. V případě, že někdo muže pozná, má se ozvat na linku 158. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení, kdy za ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí pachateli v případě odsouzení trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala Soukupová.

Foto: Policie ČR

Policie hledá útočníka se dvěma muži.

Běsnění výtržníka z Varů zachytila kamera, svědkovi prudce dupl na hlavu

Krimi
Související témata:
Praha 9

Výběr článků

Načítám