Hlavní obsah

Agresivní cizinec v Mladé Boleslavi nadával kolemjdoucím, záchranáři dal pěstí do obličeje

Opilý cizinec se první zářijový den potácel po parku v Mladé Boleslavi a opakovaně slovně napadal kolemjdoucí. Sám u toho navíc několikrát spadl na zem. Když mu na pomoc přijela záchranná služba s policisty, začal napadat i je. Nakonec to skončilo přiložením pout v sanitce.

Opilý cizinec napadal kolemjdoucí a záchranářeVideo: Policie ČR

Článek

Do parku u ulice Jana Palacha původně vyjížděla jen hlídka policistů. Když pod stromem agresivního muže objevili, vůbec nereagoval. Proto si na pomoc přivolali záchranáře. Před tím poblíž dětského hřiště slovně napadal ostatní občany. Policie o tom informovala v pondělí odpoledne.

Na zveřejněném videu je následně vidět, jak dvojice záchranářů s policisty zvedají ze země opilého muže. Ve chvíli, kdy jej na nosítkách převážejí k sanitce, udeřil cizinec pěstí jednoho ze záchranářů do obličeje.

Opilý ukrajinský učitel tělocviku praštil malým synem své přítelkyně o zem. V Plzni dostal podmínku

Krimi

Muže s východním přízvukem, podle informací Novinek původem z Ukrajiny, následně naložili do sanitky. Ještě si mezi sebou policisté řeknou, že záchranářům udělají doprovod do nemocnice kvůli agresi pacienta.

V sanitce se pak situace začala vyostřovat, muž stále policisty napadal, až to skončilo tím, že mu policisté museli přiložit pouta. Záchranáři jej pak preventivně převezli do nemocnice, aby tam zjistili, zda se při pádu neudeřil do hlavy nebo nemá jiná zranění.

„Hned následující den mladoboleslavští kriminalisté 35letému cizinci sdělili podezření ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě, za což mu hrozí až 4letý trest odnětí svobody,“ uvedla mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Foto: Policie ČR

Opilý cizinec napadal kolemjdoucí a záchranáře.

Muž nadával záchranářům, kteří v Kladně dofukovali propíchlou pneumatiku

Krimi

Výběr článků

Načítám