Hlavní obsah

Přijďte si pro nové elektrokolo se slevou až 35 %

Komerční článek

S koncem cyklistické sezony začínají výprodeje elektrokol za lákavé ceny. V prodejně PRE teď pořídíte modely značek Haibike, Crussis, Mondraker, Focus, Cube, Corratec a Apache se slevou až 35 %. Pokud zvažujete nákup nového elektrokola, teď je ta pravá chvíle!

Foto: Pražská energetika, a.s.

Pořiďte si nové elektrokolo právě teď a příští sezonu můžete rovnou vyrazit.

Článek

V prodejně PRE na vás čekají kola pro každou příležitost – od městských přes trekingová až po horské „pracanty“ do náročnějšího terénu. Kromě letošních modelů se můžete těšit i na novinky pro rok 2025.

Zájem o zlevněné modely je velký, tak neváhejte. V prodejně PRE si můžete všechna kola prohlédnout a vyzkoušet, případně svůj výběr konzultovat s odborníky.

A letošním vítězem se stává… celopéro a lowstep!

Chcete se inspirovat dvěma hity této sezony? Prvním jsou komfortní celoodpružené modely určené i pro amatérské jezdce. Drobné varování: Jak na tohle kolo jednou sednete, asi už nebudete chtít jiné.

Druhou hvězdou je tzv. „lowstep“, tedy kolo s nízkým nástupem. Výrobci vyslyšeli přání mnoha cyklistů, kteří touží po elektrokole s hrubšími plášti a zároveň chtějí nasedat a sesedat pohodlně a bezpečně.

Oba typy najdete i mezi zlevněnými modely. Pokud o nich tedy uvažujete, určitě si je přijďte otestovat.

Foto: Pražská energetika, a.s.

Ať už hledáte elektrokolo na projížďky městem, nebo do kopcovitého terénu, u nás si vyberete.

Foto: Pražská energetika, a.s.

Kvalitní elektrokolo se stane vaším spolehlivým parťákem na každém výletě.

Skvělá elektrokola pro každého

V prodejně PRE si přijdete na své, ať jste milovníky jízdy po městě, příjemných výletů v rovinatých terénech, nebo zdolávání horských svahů.

Vybrat si můžete z široké nabídky typů:

· Pohodlná městská elektrokola využijete k cestám na nákup i do práce. Po městě budete cestovat efektivně, zdravě a ekologicky.

· S horským elektrokolem vás nezastaví ani náročný terén. A pokud sáhnete po celoodpružené variantě, můžete se těšit na opravdu pohodlné svezení.

· Trekingová (případně krosová) elektrokola jsou perfektní volbou, pokud hledáte parťáka do města, na silnici i do lehčího terénu.

· Silniční elektrokola propojují skvělou ovladatelnost s výkonnými motory, které vám umožní dojet dál a rychleji.

· S gravely si užijete jízdu po silnici i po nezpevněných cestách.

Sezona končí, vaše cyklodobrodružství možná právě začíná

Nezapomeňte, že až 35% slevy platí jen v prodejně PRE a jen do vyprodání zásob. Navštivte Centrum služeb PRE na adrese Jungmannova 747/28, Praha 1.

Otevřeno je každý všední den od 9 do 18 hodin. Více informací najdete na stránkách PRE.

Výběr článků

Načítám