Hlavní obsah

Oxidačním stresem dochází k neurodegenerativním poruchám a chronickým nemocem

Komerční článek

Věděli jste, že existuje přírodní látka, která vám může pomoci zpomalit stárnutí, ochránit vaše oči, zlepšit zdraví srdce a posílit imunitní systém? Řeč je o Astaxanthinu, nejsilnějším antioxidantu na světě.

Foto: Zdroj: Shutterstock

Oxidačním stresem dochází k neurodegenerativním poruchám a chronickým nemocem

Článek

Proč je Astaxanthin tak výjimečný? Jedná se o přírodní červený pigment, který se nachází v mořských řasách, jako je Haematococcus pluvialis, a některých mořských plodech, jako jsou například krevety. Tento karotenoid, který je znám svými antioxidačními vlastnostmi, je považován za jeden z nejsilnějších přírodních antioxidantů. Jeho účinnost spočívá ve schopnosti neutralizovat volné radikály, které mohou poškozovat buňky a tím přispívat k předčasnému stárnutí a různým civilizačním onemocněním.

Astaxanthin je až:

  • 6000x silnější než vitamín C,
  • 1000x silnější než resveratrol,
  • 800x silnější než koenzym Q10,
  • 500x silnější než vitamín E.

Doplněk stravy Astaxanthin od Anjolie je 5% extrakt a v jedné kapsli je až 15 mg této látky.

Zdraví mitochondrií aneb Co se děje v těle, když nefungují správně

Mitochondrie jsou malé organely uvnitř buněk, které fungují jako tzv. „energetické továrny“ a jsou zodpovědné za přeměnu živin, jako jsou tuky a cukry, na adenosintrifosfát (ATP) – hlavní zdroj energie pro všechny buněčné procesy. Pokud jsou mitochondrie poškozené oxidačním stresem, jejich schopnost produkovat energii klesá, což může vést k únavě, oslabení imunitního systému, předčasnému stárnutí a dalším problémům.

Mitochondrie jsou také klíčové pro regulaci buněčné smrti (apoptózy), což je důležité pro ochranu těla před nemocnými buňkami. Zdravé mitochondrie jsou proto nezbytné pro optimální fungování těla a prevenci civilizačních nemocí.

Mitochondrie pod Darkfield mikroskopem

Foto: Anjolie.cz

Zlepšení oxidačního stavu krve po nasazení Astaxanthinu

Darkfield mikroskopie je speciální metoda rozboru krve, která umožňuje pozorovat detaily krve v reálném čase. Při tomto způsobu zobrazení je světlo nasměrováno pod určitým úhlem tak, že červené krvinky, jejich tvar, uspořádání a stav oxidace jsou jasně viditelné.

Tato metoda kapky krve v temném poli Darkfield mikroskopu nenahrazuje lékařské testy, ale je jejich skvělým doplněním.

„Při sledování kapky krve pod Darkfield mikroskopem je možné identifikovat špatně zoxidovanou krev, kde červené krvinky ztrácejí svou pružnost a mají tendenci se shlukovat,“ říká Anna Purmannová.

„Po nasazení doplňku stravy Astaxanthinu jsme však zaznamenali výrazné zlepšení – červené krvinky se začínají oddělovat, stávají se pružnějšími a krev se lépe oxiduje. Tento pozitivní účinek vede k lepší transportaci kyslíku a celkovému zlepšení zdraví organismu. S tímto produktem máme skvělé zkušenosti a výborné výsledky u mnoha našich pacientů,“ dodává Jolana Otáhalová.

Foto: Anjolie.cz

Anna Purmannová a Jolana Otáhalová, majitelky Anjolie.cz

Proč je klíčová správná oxidace krve?

Správná oxidace krve je tedy zásadní pro optimální fungování celého organismu, protože ovlivňuje množství kyslíku, který je dodáván do jednotlivých buněk. Nedostatečná oxidace může naopak vést k hromadění toxických látek, snížené energetické produkci a celkovému oslabení zdraví. V Anjolie.cz vědí, co s tím.

Výběr článků

Načítám