Hlavní obsah

Comic-Con Junior 2024: Fantastický svět popkultury pro celou rodinu v Brně

Komerční článek

Třetí ročník festivalu Comic-Con Junior, který se uskuteční 2. a 3. listopadu 2024 na brněnském výstavišti, slibuje nabitý program pro návštěvníky všech věkových kategorií. Tento víkend plný zábavy, fantazie a nezapomenutelných zážitků je určen nejen mladším fanouškům, ale celým rodinám včetně prarodičů.

Foto: Comic-Con Junior (se svolením)

Na letošním Comic-Conu Junior můžete potkat herce Deana-Charlese Chapmana.

Článek

Letošní ročník se může pochlubit hned třemi významnými hosty. Prvním je John de Lancie, známý především jako všemocná bytost Q ze seriálu Star Trek, který potěší nejen fanoušky Star Treku, ale i všechny milovníky kvalitní sci-fi zábavy.

Foto: Comic-Con Junior (se svolením)

Legendární Q bude v listopadu v Brně.

Druhým hvězdným hostem je Dean-Charles Chapman, britský herec známý z populárních seriálů a filmů jako Hra o trůny, 1917 a nejnověji Star Wars: Akolytka. Třetím výjimečným hostem je Rainbow Sun Francks, kanadský herec, režisér a hudebník, známý ze seriálů jako Hvězdná brána: Atlantida a The Listener.

Foto: Comic-Con Junior (se svolením)

Dalším hostem bude Rainbow Sun Francs.

Fanoušci budou mít jedinečnou příležitost setkat se s těmito ikonami osobně, získat autogram nebo se společně vyfotit. Další hvězdné hosty budou pořadatelé zveřejňovat postupně.

Foto: Comic-Con Junior

Autogram nebo fotografie hosta je památkou na celý život.

Comic-Con Junior nabídne pestrý program zahrnující panelové diskuse, přednášky a cosplay soutěže s vlastním pódiem. Návštěvníci se mohou těšit na obří hernu s plochou 2000 m² nabízející aktuální tituly i nostalgické retro hry. Zájemci si budou moci vyzkoušet i nejmodernější technologické novinky. Pro milovníky deskovek budou připraveny desítky stolů s širokou nabídkou her. Chybět nebudou ani tematické sekce věnované fenoménům jako Star Wars, Harry Potter, Pán prstenů a další.

Foto: Zdroj: Comic-Con Junior

Na Comic-Conu se můžete setkat jak se zahraničními, tak českými herci.

Novinkou letošního ročníku je propojení s novým knižním veletrhem Kniha Brno. Vstupenka na Comic-Con Junior umožní zdarma navštívit i tento veletrh, který probíhá ve stejném termínu v sousedních prostorách. Je to skvělá příležitost, jak spojit lásku ke komiksům a literatuře a nakoupit si knihy v předvánočním čase.

Foto: Zdroj: Comic-Con Junior

Už máte svůj cosplay?

Vstupenky na tuto mimořádnou událost jsou již v prodeji za zvýhodněnou cenu do 2. 10. Pro zajištění nejlepšího zážitku doporučujeme zakoupit vstupenky a doplňkové služby, jako jsou fotografie a autogramy s hvězdnými hosty, v předstihu prostřednictvím oficiálního e-shopu akce: https://shop.comiccon.cz/. Pro více informací o programu, hostech a všem, co Comic-Con Junior 2024 nabízí, navštivte oficiální webové stránky akce: https://junior.comiccon.cz/.

Oficiální aftermovie Comic-Con Junior 2023Video: Comic-Con Junior

Ať už jste zarytý fanoušek, nebo jen zvědavý nováček, Comic-Con Junior 2024 v Brně slibuje víkend plný zábavy, fantazie a nových přátelství. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost ponořit se do fascinujícího světa popkultury! Přidejte se k nám 2. a 3. listopadu v Brně a buďte součástí nezapomenutelného víkendu plného zábavy, fantazie a nových přátelství!

Výběr článků

Načítám