Hlavní obsah

Bezpečná fotovoltaika pro vaši domácnost s mimořádnou zárukou 15 let. Jak vybrat správnou fotovoltaiku?

Komerční článek

V posledních letech se stále více českých domácností rozhoduje pro instalaci fotovoltaických systémů. Důvody jsou jasné: energetická nezávislost, výrazné úspory nákladů a udržitelnější životní styl. Na trhu se objevují pokročilá řešení, která nabízejí kombinaci bezpečnosti, spolehlivosti a efektivity.

Foto: PHOTOMATE s.r.o.

Rezidenční produkty FusionSolar pro váš domov

Článek

Mezi špičku v této oblasti patří produkty FusionSolar Rezidenční řešení FusionSolar | Photomate dodávané společností Photomate, které přinášejí moderní technologii a dlouhodobé výhody.

Bezpečnost na prvním místě: ochrana domova i rodiny

Bezpečnost je klíčovým faktorem při výběru fotovoltaického systému. Důležitou součástí jsou optimizéry, které automaticky optimalizují výkon panelů při zastínění nebo odpojují panely v případě nenadálého problému.

Důležitou součástí FV systémů jsou baterie s technologií LFP (Lithium Iron Phosphate), známé svou vysokou tepelnou stabilitou a bezpečností. Výhodou baterie FusionSolar je i škálovatelnost od kapacity 7 kWh až po 42 kWh.

Foto: PHOTOMATE s.r.o.

Schéma chytrého zapojení produktů FusionSolar pro váš domov

Efektivní využití energie bez zbytečných ztrát

FV střídače FusionSolar jsou i v asymetrickém provedení, což znamená, že střídač rozděluje energii mezi jednotlivé fáze, čímž zajistí rovnoměrné napájení všech spotřebičů v domě bez rizika přetížení. Tato technologie je zvláště užitečná v domácnostech s proměnlivou spotřebou energie, kdy různé spotřebiče potřebují různý výkon v různých částech dne. Například během ranního špičkového provozu, kdy se používá ohřev vody a dobíjí se elektromobil, střídač efektivně přesměruje větší část energie tam, kde je potřeba. To se projevuje nižšími účty za elektřinu a delší životností komponent celého systému.

Foto: PHOTOMATE s.r.o.

Rezidenční fotovoltaické produkty FusionSolar se zárukou 15 let

Kompletní řešení s 15letou zárukou

Asymetrický střídač i baterie FusionSolar nabízejí nejen špičkovou technologii, ale také dlouhodobou záruku až 15 let, což je důkazem důvěry v kvalitu těchto produktů. Ta zajišťuje dlouhodobou bezproblémovou funkčnost a klid pro majitele domů.

Kdy se fotovoltaické řešení vyplatí?

Moderní fotovoltaická řešení, jako jsou ta od Photomate, jsou ideální pro ty, kdo chtějí výrazně snížit své náklady na energie a dosáhnout energetické nezávislosti. Představte si například situaci, kdy dojde k neočekávanému výpadku proudu, ale váš systém stále umožňuje pohodlně dobíjet elektromobil a zajišťuje běžný provoz domácnosti.

Více o výhodách FusionSolar fotovoltaických systémů od Photomate najdete na oficiální stránce Rezidenční řešení FusionSolar | Photomate.

Výběr článků

Načítám