Hlavní obsah

Bakalářský program bez zbytečných teorií. Studujte od října Aplikovanou ekonomii

Komerční článek

Proč vznikají ekonomické bubliny? Co byla Raeganomika? Je globalizace u konce? Chcete znát odpovědi na tyto otázky a porozumět ekonomickým principům i jejich aplikaci v praxi? Pak začněte studovat bakalářský studijní program Aplikovaná ekonomie na Vysoké škole CEVRO.

Foto: cevro.cz

Bakalářský program bez zbytečných teorií!

Článek

Čekají vás zajímavé stáže, práce s nejmodernějšími technologiemi, a hlavně přímý kontakt s odborníky. Zapomeňte na přeplněné auly a nudné přednášky. Na Vysoké škole CEVRO budete studovat v malých skupinách a oborem vás provedou nejen akademické špičky, ale i hvězdy z praxe. Přihlášku je možné podat do konce září.

Absolventi studijního programu Aplikovaná ekonomie budou připraveni na kariéru v různých ekonomických rolích, od analytiků po manažery, s důrazem na mezinárodní perspektivu a flexibilitu v dynamickém ekonomickém prostředí.

Foto: cevro.cz

Studujte od října Aplikovanou ekonomii!

Praxe u předních společností

Díky stážím a zapojení do reálných projektů v předních společnostech jako MONETA Money Bank, J&T Banka nebo Banka Creditas, získají studenti řadu praktických zkušeností. Při studiu je důraz kladen i na mezinárodní perspektivu, která studentům umožní pochopit globální ekonomické trendy a připraví je na kariéru v mezinárodním prostředí. Při studiu Aplikované ekonomie mají studenti také možnost si přizpůsobit výuku podle svých specifických zájmů a kariérních cílů.

Garantkou bakalářského studijního programu Aplikovaná ekonomie je Lucie Kureková, ekonomka s doktorským titulem v oboru hospodářská politika na Vysoké škole ekonomické v Praze. Od roku 2014 působí jako analytička na Úřadu vlády ČR. Specializuje se na mikroekonomii a ekonometrii a již několik let působí jako hodnotitelka Technologické agentury ČR. „Ekonomický svět zůstane i nadále dynamickým a bude se neustále vyvíjet. Proto je naším cílem vybavit studenty dovednostmi a znalostmi, které jim pomohou nejen v současných problémech, ale i v budoucích výzvách na trhu práce. Absolvováním tohoto programu získají studenti kvalifikaci, kterou si cení v akademických i profesních kruzích. Diplom z Aplikované ekonomie otevírá dveře k prestižním pozicím a příležitostem,“ říká Lucie Kureková.

Přihlášku na studijní program Aplikovaná ekonomie lze podat až do 30. září 2024 – Stačí ji vyplnit online na www.cevro.cz. Zbývá několik posledních míst!

Výběr článků

Načítám