Hlavní obsah

Očima Saši Mitrofanova: Bez Babiše by svět nebyl

„Na počátku Bůh stvořil nebe a zemi.“ Stop! Bylo to jinak.

Foto: Milan Malíček, Právo

Alexandr Mitrofanov

Článek

Málo se o tom mluví, ale když si Bůh usmyslil, že stvoří svět, neudělal to hned. Musel se podívat do svého adresáře a s úlevou zjistil, že má – má, má, skutečně má! – mobil na Andreje Babiše. Zavolal a zeptal se zdvořile, jestli může začít. „Mal som tam byť ja, ale teraz nemám čas, musím tepať Fialu!“ odpověděl Babiš, načež stvoření světa odmávl.

Jenom díky jeho laskavosti tady teď jsme a vy můžete tento článek číst.

Víte, doufám, kdo zařídil repatriaci českých občanů z Izraele? Komu jako prvnímu volali tito lidé v záchvatu zoufalství, aby poslal letadla, která by je odvezla domů? Není snad třeba znovu připomínat, kdo osobně přivezl české občanky a občany z Izraele? Jasně že to byl Andrej Babiš!

Kdo tam vzadu tvrdí v naprosté neinformovanosti, že to byl ministr zahraničí Jan Lipavský? Který zaslepenec křičí, že Lipavského viděli všichni na záběrech a že to žádný Babiš nebyl, protože Babiš je vychrtlý a Lipavský trochu při těle, když pomineme zásadnější rozdíly?

Lidičky, otevřete oči, zapojte selský rozum! Babiš to byl! A že vypadal jako Lipavský? No to víte, že jako Lipavský vypadal. Ale proč? Protože je skromný a nechce se chlubit svojí lidskostí! A k té vizáži: To si jako myslíte, že když chce ANO zase řídit Česko jako Babišovu firmu, nemá na to, aby zaplatilo maskéra, který zařídí, aby Andrej vypadal jako Pirát?!

Ohledně tělesné konstrukce je to taky vysvětlitelné. Ano, sám Babiš je jako sušená treska, ale ANO během příprav na své vládnutí, které určitě přinese hubená léta, shromažďuje zásoby tělesné energie v podobě korpulence přímo ve schránkách řady představitelů, kteřížto se o kila při příležitosti akce „Andrej Lipavský“ nadšeně s Velkým šéfem podělili.

Nerad bych rovněž opomenul podíl Andreje Babiše na zapojení firmy Smartwings do přepravy občanek a občanů ČR z Izraele. Víte přece, že Babiš obvinil Lipavského, že nepodpořil nabídku Smartwings a že jí nezařídil povolení pro odlety z letiště v Ejlatu. Hanba, hanba, třikrát hanba!

Kdo tam vykřikuje, že si Český rozhlas ověřil, že Smartwings ministerstvo zahraničí o žádné speciální lety pro záchranu Čechů nežádaly? Kampááááň! Kampááááň! Český rozhlas zrušit! Českou televizi zrušit! Věřte jenom Babišovi, když ho žádal o povolení sám Bůh!

Na závěr tu máte mantru k procvičení: „Není Boha kromě Babiše a Havlíček je jeho poslem a prorokem.“ Zopakovat stokrát denně a bude líp!

Výběr článků

Načítám