Hlavní obsah

Zuckerberg oslavil Den nezávislosti netradičně. Surfoval ve smokingu a s pivem v ruce

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg popřál Americe hezký Den nezávislosti velmi netradičně. Nechal se natočit, jak ve smokingu surfuje na takzvaném hydrofoilu s vlajkou v jedné ruce a s plechovkou piva v druhé ruce. Není to poprvé, co podobný kousek předvedl.

Foto: Facebook Marka Zuckerberga

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg popřál Americe Den nezávislosti

Článek

„Všechno nejlepší, Ameriko,“ popřál Zuckerberg své rodné zemi ve čtvrtek, na který letošní Den nezávislosti připadnul. Šéf společnosti Meta předvedl ve videu dobrou fyzickou kondici, nešlo navíc o první takový kousek.

Server CNN připomíná, že se Zuckerberg nechal na hydrofoilu zvěčnit už před třemi lety, kdy rovněž surfoval a držel v ruce americkou vlajku. I tehdy to bylo u příležitosti Dne nezávislosti.

Zuckerberg loni podstoupil operaci, když si při tréninku bojových umění přetrhl vaz v koleni. Soudě podle videa byla rekonvalescence úspěšná, ačkoli někteří uživatelé k záběrům přistoupili s nedůvěrou a tvrdili, že jde o výtvor umělé inteligence. To však zakladatel Facebooku popřel a uvedl, že na prkně po operaci osm měsíců poctivě trénoval.

Miliardář Zuckerberg si přetrhl vaz v koleni

Koktejl

Související články

Výběr článků

Načítám