Hlavní obsah

Zloděj prchal před policií v přestrojení za blondýnu, chytili jej po pár metrech

Floridští policisté pátrali po muži, jenž měl mít na svědomí krádež člunu a užitkového vozidla. Zloděj se před nimi snažil uniknout v přestrojení za ženu, ale jeho lest byla odhalena prakticky okamžitě.

Foto: Glades County Sheriff's Office

Joshua Kolotka unikal před policií v přestrojení za ženu.

Článek

Třiatřicetiletý Joshua Kolotka z Floridy byl podezřelý z krádeže lodi a užitkového vozidla, a tak se jej místní policisté vydali hledat. Když přijeli na místo, vyšla z jednoho z domů blondýna v modrých šatech a s velkými slunečními brýlemi. Muži zákona ji zastavili, aby se zeptali na hledaného muže, ale zblízka hned v první chvíli poznali, že jde o muže v přestrojení.

Navíc šlo přímo o samotného Kolotku, jenž se snažil před policií uniknout, ale místo toho jí sám prakticky doslova vběhl přímo před nos. Pátrání tak skončilo úspěchem ještě dříve, než pořádně začalo, a Kolotka byl převezen do vazby.

Foto: Glades County Sheriff's Office

Joshua Kolotka unikal před policií v přestrojení za ženu.

Tam mu bylo sděleno obvinění nejen z krádeže člunu a užitkového vozidla, ale také dalších předmětů, které byly nalezeny v jeho domě a které pravděpodobně rovněž pocházely z trestné činnosti. Proto také místní policisté kontaktovali kolegy z dalších okrsků, aby se jim podařilo identifikovat, zda tyto předměty nepocházejí z dalších případů krádeží.

Na sociálních sítích lidé na Kolotkovo zatčení reagovali různě. Někteří jej dokonce litovali, ale nezřídka vtipkovali, že mu to jako dívce sluší. Mnozí pak policii děkovali, i když někteří poněkud sarkasticky. „Díky, že jste inkluzivní, ve světě zločinu totiž na diverzitě záleží,“ píše se v jednom komentáři.

Ze všech však vyčnívá uživatelka Kristi Hingsonová, která naznačuje, že byla Kolotkovou učitelkou, a tvrdí, že šlo o jedno z nejchytřejších dětí, které kdy učila. A je podle ní velmi smutné, jak skončil.

Zloděj předstíral, že je odpadkový pytel. Natočila ho kamera na domě

Koktejl

Výběr článků

Načítám