Hlavní obsah

Žena se v Číně zřítila přímo do kanálu

O štěstí v neštěstí může mluvit mladá žena, která v čínském městě Čchung-čching bez větší újmy přestála pád do otevřené kanalizační šachty. Incident byl zralý na zlomené kosti, ale chodkyně nakonec odkráčela po svých poté, co ji vyprostila skupinka kolemjdoucích.

Kolemjdoucí pomohli ženě, která se zřítila do kanáluVideo: AP

Článek

Hrozivě vypadající událost se odehrála koncem minulého měsíce na ulici za deštivého počasí. Na záběrech pouliční kamery je vidět, jak se žena při chůzi po chodníku věnuje svému deštníku namísto toho, aby se dívala před sebe.

To se jí stalo osudným. Nevědomky si to namířila přímo k šachtě, která byla z velké části otevřená a nijak označená. Následoval pád, při němž zamrazí v zádech.

Incident zřejmě nikdo nezpozoroval a žena nebyla schopná se dostat z šachty vlastními silami. Až po chvíli zareagovala na její volání o pomoc skupinka studentů, kteří šokovanou chodkyni za ruce vytáhli nahoru.

Žena nakonec pomalu odkráčela, zatímco zachránci šachtu uzavřeli poklopem, který z nepochopitelných důvodů nebyl zcela na svém místě.

Krysa uvázla v poklopu kanalizace. Hasiči ji vyprostili

Koktejl

Související články

Do dvojice na náměstí v Číně udeřil blesk

Děsivý zážitek má za sebou dvojice, do níž na náměstí před vlakovým nádražím v čínském městě Ťin-čou v provincii Liao-ning udeřil blesk. Událost zachytila...

Výběr článků

Načítám