Hlavní obsah

Žena prohrála sama sebe, opustila děti a nastěhovala se k panu domácímu. Vrátit se nechce

Velmi neobvyklou stížnost řešili předminulý týden policisté v indickém městě Pratapgarh ve státě Uttarpradéš. Žena tam prohrála všechny rodinné peníze a nakonec i sama sebe, a musela se proto nastěhovat k majiteli domu, v němž rodina žila. Jejímu manželovi se to pochopitelně vůbec nelíbilo.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z variací hry Ludo

Článek

Žena jménem Renu byla na hazardním hraní tak závislá, že ji neodradilo ani to, když prohrála všechny peníze. Aby je vyhrála zpět, vsadila sama sebe, ale ani v této hře štěstí neměla.

Manžel o její vášni vůbec nevěděl, protože dlouhodobě pracoval v Džajpuru ve vedlejším státě Rádžasthán. Odtamtud domů pravidelně posílal peníze, které však žena místo na domácnost používala především k hazardnímu hraní s majitelem domu, v němž rodina bydlela.

Hazardní hrou o peníze bylo v jejich případě Ludo, což je hra principem připomínající naše Člověče, nezlob se. Když žena prohrála i osudovou poslední hru, opustila podle dohody své dvě děti a nastěhovala se k majiteli domu.

Manžela o tom informovala telefonicky. Ten okamžitě odjel z Džajpuru, aby se postaral o děti, a ihned také podal stížnost na policii.

Policisté se pokusili kontaktovat majitele domu, k návratu ženy to ale nevedlo. Ta se totiž odmítá vrátit, protože prý chce čestně dodržet podmínky sázky. Otázkou tak zůstává, zda šlo opravdu jenom o sázku.

Šéfka hazardní firmy za rok vydělala víc než Ronaldo a Messi dohromady

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám