Hlavní obsah

Žena nechtěla jít na rande, tak na nápadníka zavolala policii. Ve vazbě nakonec skončila sama

Mladá Američanka si prostřednictvím seznamovací aplikace domluvila rande s mužem, ale když ji přijel vyzvednout, dostala strach a zavolala na něj policii. Její oznámení se však ukázala jako falešná, a tak nakonec skončila na policii u výslechu ona sama.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Osmnáctiletá Sumaya Thomasová z města North Liberty v americkém státě Iowa si minulý měsíc prostřednictvím online seznamky dohodla rande s neznámým mužem. Ale když ji přijel vyzvednout, změnila názor a rozhodla se na schůzku nejít. Když se však z nastalé situace snažila příslovečně vybruslit, nenapadlo ji nic lepšího než se muže zbavit s pomocí policistů.

Zavolala tedy na tísňovou linku, kde oznámila, že před jejím domem se nachází její bývalý manžel, s nímž je již sedm měsíců těhotná, dobývá se dovnitř a vyhrožuje násilím. Tvrdila, že se seznámili před dvěma roky a že její partner se k ní po celou tuto dobu choval hrubě.

Na místo tedy vyrazila policejní hlídka, která však narazila pouze na muže, který klidně a pravděpodobně také poněkud sklesle odcházel od domu Thomasové. Na dotaz ohledně vztahu s ní odpověděl, že ji prostřednictvím seznamovací aplikace poznal teprve minulý týden a dnes spolu měli vyrazit na první rande. S tím se však policisté nespokojili, a tak jej odvezli na policejní stanici, kde jej zhruba hodinu vyslýchali a poté, co jeho výpověď sepsali, jej nechali odejít.

Posvítili si však také na Thomasovou, která v policejní vazbě strávila podstatně delší čas, aby byla nakonec obviněna ze tří přestupků, mimo jiné z falešného oznámení na tísňovou linku.

Mezitím totiž sama přiznala, že si vše vymyslela, protože si zkrátka v poslední chvíli uvědomila, že na smluvené rande jít nechce. Byla ovšem přesvědčená, že kdyby na tísňové lince popsala skutečné důvody, policisté by jí nepomohli.

Britský politik dal muži ze seznamky telefonní čísla kolegů. Začaly jim chodit nahé fotky

Koktejl

Související články

Výběr článků

Načítám