Hlavní obsah

Ze strachu z mikrovlnky vyskočil z okna s deštníkem

HONG KONG

Obyvatel Číny v domnění, že mu jde o život, vyskočil z okna ve druhém patře svého bytu pouze s deštníkem v ruce. Z bytu prchal před mikrovlnou troubou, která podle něj měla explodovat. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko

Bylinné čaje se značkou "turistická oblast Beskydy-Valašsko".

Článek

Muž z města Chongqing na východě země měl smůlu, deštník jej nenesl lehce, jako by to dokázal padák. Při tvrdém dopadu na zem si zlomil obě nohy a musel být ihned hospitalizován.

Policii později prozradil důvod svého nepochopitelného jednání. Doma jej totiž vylekala mikrovlnná trouba, o které se domníval, že každou chvílí vybouchne.

Skokem z okna se chtěl zachránit stejně jako neohrozitelná postavička Marry Poppins ze seriálu Walta Disneyho. Netušil však, že s deštníkem nedopadne tak měkce jako s padákem.  

Související články

Znuděná divačka prohodila televizi oknem

Diváci bývají občas znechuceni obsahem nabízených televizních programů, někdy se dokonce rozlítí nad jejich nízkou kvalitou. Svůj hněv nejjednodušeji vyřeší...

Díky saltu přežil pád ze čtvrtého patra

Mladý britský gymnasta, který vypadl z okna ve čtvrtém patře svého hotelu v Lublani, přežil jen díky své obratnosti a atletickému talentu. Z akrobatického pádu...

Výběr článků

Načítám