Hlavní obsah

Zamilovaný pár se na nádraží nechal strhnout vášní a způsobil evakuaci dvou stanic

Mladý pár se na vlakovém nádraží v australském městě Melbourne nechal natolik strhnout vášní, až u toho poškodil vodovodní systém. Výsledkem bylo zaplavení dvou stanic, které musely být evakuovány.

Foto: stockbusters / DPphoto, Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Lidé, kteří se v Melbourne předminulý čtvrtek pozdě večer potřebovali někam dostat vlakem, narazili na nečekanou komplikaci. Část tamějšího železničního systému totiž byla mimo provoz, protože došlo k zaplavení stanic Melbourne Central a Flagstaff, jež musely být dokonce evakuovány.

Na vině bylo poškození požárního systému rozvodů vody, nebyl za tím ale očekávaný vandalismus. Záznamy z bezpečnostních kamer odhalily jinou příčinu, že krátce předtím, než začala z potrubí unikat voda, se na schodišti nacházel mladý pár, jenž se věnoval milostným hrátkám, a to tak náruživě, že u toho poškodil požární rozstřikovač.

Situace v dopravě byla o to komplikovanější, že ten večer se navíc v Melbourne konal koncert zpěvačky Olivie Rodrigo, na nějž přišlo značné množství lidí, kteří se následně potřebovali dostat domů, doplnil web The Guardian.

K incidentu se vyjádřil dokonce i ministr dopravy australského spolkového státu Victoria, jenž mimo jiné podotkl, že „schodiště asi není úplně vhodné místo, kam si zajít po večeři.“ S nadhledem nakonec incident okomentovala i victorijská státní policie, která v prohlášení uvedla, že si není jistá, zda i sama „slečna Rodrigo měla v plánu dostat se domů vlakem, nebo limuzínou“.

Pár ve Filadelfii se oddával sexu v autě a zavadil o řadicí páku. Vozidlo skončilo v řece

Koktejl

Výběr článků

Načítám