Hlavní obsah

Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla a odešli bez placení

Hodovat v restauraci a neplatit? Vychytralý plán, jak to udělat, se rozhodli uskutečnit členové jedné mexické rodiny. Přinesli si s sebou švába, kterého nastražili do jídla. Plán jim vyšel, až později se na podvod přišlo díky záběrům z bezpečnostní kamery.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Restaurace Puerto Chale ve městě Guadalajara v centrálním Mexiku si mimo jiné zakládá na přísných hygienických opatřeních, která se v jejích prostorech dodržují. Proto byl pro tamní zaměstnance šok, když si na konci srpna hosté u jednoho stolu začali vehementně stěžovat, že mají v jídle švába.

Rodina, která se podle záběrů z bezpečnostní kamery s objednávkou nedržela nijak zkrátka, trvala na tom, že za pokrmy nebude vůbec nic platit. Obsluha nechtěla připustit skandál a pošpinění pověsti podniku, a tak souhlasila nejen s tím, že hosté nebudou muset nic uhradit, ale dokonce vyhověla i požadavku, aby zbylé jídlo zabalila, aby si jej mohli odnést domů.

Zaměstnancům, kteří věděli, jak přísná hygienická nařízení v restaurantu platí, to však nedalo, a tak se šli podívat na záběry z bezpečnostní kamery, aby zjistili, jak se mohl šváb na talíř dostat. K svému údivu pak spatřili, že švába přinesla žena sedící v čele stolu a na jídlo ho dala sama. Ze schránky, kde byl ukrytý, se mu ven moc nechtělo, pomohla mu ale vidličkou.

Restaurace tyto záběry zveřejnila jako varování pro ostatní a hned se začali ozývat další lidé, kteří tvrdili, že stejnou taktiku tato vychytralá rodinka uplatnila již dříve v několika jiných podnicích.

Uživatelé sociálních sítí od té doby sdílejí další fotografie podezřelých. A blondýna z videa už si vysloužila přezdívku - Švábí lady (Lady Cucaracha).

Výrobce pesticidů pořádá každý rok obřad na památku padlého hmyzu

Koktejl

Související články

Výběr článků

Načítám