Hlavní obsah

Z nevěsty se dvanáct dní po svatbě vyklubal muž

Naringgul

Velké rozčarování a šok prožil 26letý Indonésan, který dvanáct dní po svatbě zjistil, že jeho nevěstou a nyní „manželkou“ není žena, ale muž. Seznámili se prostřednictvím internetu a déle než rok spolu komunikovali, než došlo na sňatek. Jak se nakonec ukázalo, stejně starému podvodníkovi šlo jen o majetek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvojice se poznala na sociální síti Instagram a po nějaké době flirtování na dálku se dohodla i na osobním setkání. Budoucí ženich podle deníku South China Morning Post respektoval, že jeho „vyvolená“ jménem Adinda při všech schůzkách nosila tradiční muslimské ošacení včetně šátku na hlavě. Považoval to za projev oddanosti islámu.

Když přišla řeč na svatbu, tvrdila Adinda, že už nemá žádnou rodinu, ale že přesto jako věno přinese aspoň pět gramů zlata. Sňatek se konal letos v dubnu v úzkém kruhu ženichovy rodiny v provincii Naringgul na ostrově Jáva.

Krátce po svatbě ale pojal ženich podezření, že něco není v pořádku. Adinda odmítala komunikovat s jeho rodinou, stále doma nosila oděv zahalující celé tělo a hledala různé výmluvy, aby se vyhnula intimnímu kontaktu. Tvrdila například, že je jí nevolno nebo že má menstruační cyklus.

Novomanžel proto začal pátrat a zjistil, že jeho vyvolená není žádný sirotek. Propracoval se až k rodičům podvodníka, kteří jsou živi a zdrávi a o svatbě ani předchozím vztahu neměli ani tušení.

Ti šokovanému novomanželovi také řekli, že Adinda je ve skutečnosti muž, který se už od roku 2020 převléká do ženských šatů. Podvedený okamžitě vše oznámil na policii a dožadoval se zrušení sňatku.

Má vysoce postavený hlas

Kriminalisté podvodníka zatkli. Při výslechu se přiznal, že se chtěl dostat k majetku podvedeného muže a že zmíněných pět gramů zlata byl jen maskovací manévr.

Soudce jej mezitím poslal do vazby, kde mladý muž čelí obvinění z podvodu. Za to mu hrozí až čtyři roky vězení.

Vyšetřovatelé byli překvapeni, jak je možné, že se podvodníkovi tak dlouho dařilo maskovat svou identitu. „Má vysoce postavený, žensky znějící hlas,“ uvedl jeden z policistů s tím, že své vykonala také líčidla. „Na svatebních fotkách skutečně vypadá jako žena,“ dodal.

Příští stanice: manželství. Ve vlaku se seznámili a ve vlaku se i vzali

Koktejl

Výběr článků

Načítám