Hlavní obsah

Úředně mrtvý Ind pobodal tři lidi, aby dokázal, že stále žije

Muž z vesnice Mithora na severozápadě Indie se nechtěl smířit s tím, že byl úředně prohlášen za mrtvého, ale dokázat, že žije, se rozhodl tím nejhorším způsobem: pobodal tři lidi a spáchal ještě několik dalších zločinů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když se čtyřicetiletý Baburam Bhil z vesnice Mithora v indickém státě Rádžasthán dozvěděl, že jej úřady údajně prohlásily za mrtvého, protože mu poslaly jeho vlastní úmrtní list, zmocnila se jej panika. Neměl samozřejmě strach, že by v nejbližší době musel umřít, ale pojal podezření, že mu stát chce zabavit veškerý majetek, informoval s odvoláním na indické zdroje web New York Post.

Potřeboval tedy dokázat, že je stále naživu, ale všechny jeho snahy o nápravu selhaly. Ve své zoufalosti tak již nedokázal vymyslet nic jiného, než že musí spáchat nějaké zločiny, aby jej policie musela zatknout, čímž by se podle svého mínění opět dostal do registru živých obyvatel.

Bhil se tak ve druhé polovině července vyzbrojil nožem a lahví benzinu a vyrazil do jedné ze škol v okrese Balotra. Tam vzal několik studentů i zaměstnanců školy jako rukojmí, a navíc pobodal dva členy učitelského sboru a jednoho rodiče, který byl zrovna v tu dobu ve škole.

Podle indických médií nebyly tyto útoky fatální, ale oba učitelé byli převezeni do nemocnice s vážnými zraněními. Poté Bhil počkal na příjezd policistů, kterým hned na místě vysvětlil svou situaci, a nechal se zatknout.

Server 18 News navíc doplnil, že ještě před řáděním ve škole spáchal Baburam Bhil několik dalších podobných trestných činů, ale již neupřesnil jejich konkrétní podobu a provedení.

Ind identifikoval tělo mrtvé manželky, ta se pak našla 600 kilometrů od domova živá

Koktejl

Výběr článků

Načítám