Hlavní obsah

Tipující na Slovensku vsadil v přepočtu 240 korun a vyhrál jackpot 180 milionů

Tipující ze západního Slovenska získal přes sedm milionů eur (téměř 180 milionů korun) v číselné loterii Euromiliony. V úterý totiž v loterii vylosovali čísla 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29, která měl tipující v jednom ze svých šesti tipů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Slovensko aktuálně zažívá vysoké teploty, ale na západním Slovensku bylo včera ještě tepleji, když se jednomu šťastlivci podařilo vyhrát fantastických sedm milionů eur,“ uvedla loterijní společnost Tipos na svém webu. „Tento neuvěřitelný úspěch se zapsal do historie jako momentálně sedmá nejvyšší výhra v číselných loteriích od Tiposu,“ dodala společnost.

Tipující získal přesně 7 069 930,75 eura a stal se novým slovenským multimilionářem. „V této chvíli ještě nevíme, zda se jedná o výherkyni, nebo výherce,“ konstatovala loterijní společnost. Svou sázku uzavřel v úterý v Trnavském kraji, na tiketu vyplnil šest hracích polí a zvolil také účast na doplňkové hře Euromiliony Joker. Obsluze terminálu zaplatil 9,50 eura (240 korun).

Společnost Tipos konstatovala, že díky hrám a loteriím od roku 1993 přibylo na Slovensku 77 milionářů. Jedná se o tipující, kteří vyhráli milion eur a víc. Zatím nejvyšší výhra ve hře Euromiliony je jackpot ve výši téměř 9 milionů eur (228 milionů korun), který padl 25. ledna 2020.

Tři jackpoty za sebou. Slovenští sázkaři měli žně

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám