Hlavní obsah

Téměř nahý, opilý a zkouřený Íránec ukradl v Thajsku taxík, rozbil ho o pouliční lampu

Pattaya

Mladý Íránec to v oblíbeném thajském letovisku Pattaya se zábavou poněkud přehnal. Pod vlivem alkoholu a drog totiž ukradl taxík a během několika chvil s ním naboural do sloupu veřejného osvětlení.

Íránský turista pod vlivem alkoholu a drog ukradl v Thajsku taxíkVideo: AP

Článek

Devatenáctiletý Aria Afraz Komachali z Íránu se v populárním turistickém letovisku Pattaya podle všeho bavil nadmíru dobře. Ve čtvrtek 12. září se totiž kolem čtvrté hodiny ranní místního času objevil na ulicích pouze ve spodním prádle a pojal potřebu svézt se taxíkem.

Jeden stál hned poblíž, ale jeho řidič byl v tu chvíli v blízkém obchodě, kam si jen rychle odskočil, a mezitím nechal motor běžet. Možná i to bylo podnětem, že se Komachali rozhodl odvézt se sám. Jeho jízda však neměla dlouhého trvání, protože po chvíli narazil do pouliční lampy na středovém pásu ulice.

Když na místo dorazili policisté, nedokázal mladík vysvětlit, proč taxík ukradl, ale přiznal, že před tímto činem kouřil marihuanu. A zkrátka se nedržel, ani co se týče alkoholu. Na místě byl ošetřen a vzápětí zatčen a odvezen na policejní stanici, kde jej po vystřízlivění čekal výslech.

Maďarovi se nechtělo čekat na autobus, tak ho ukradl a sám se odvezl domů

Koktejl

Agentura AP v souvislosti s tímto incidentem upozornila, že marihuana v současnosti v Thajsku představuje značný problém. Její konzumace totiž byla před dvěma lety legalizována, přičemž cílem bylo mimo jiné podpořit chudé thajské zemědělce, pro něž mělo být konopí novou výnosnou plodinou.

Nyní však thajská vláda hledá cesty, jak ji zase omezit. Panují zde obavy o duševní zdraví obyvatel a mnoho Thajců netěší ani křiklavé obchody s marihuanou, které se ihned po legalizaci objevily ve velmi velkém množství.

Důsledkem toho je pak podle vládních úředníků mimo jiné i skutečnost, že za marihuanou začala do Thajska jezdit ještě „nižší kasta“ turistů než před její legalizací, kdy tato země byla oblíbeným centrem sexuální turistiky.

Nahý ruský turista se v Thajsku sápal na krávu. Ta jej srazila k zemi a nabrala na rohy

Koktejl

Výběr článků

Načítám