Hlavní obsah

Štíhlý Thajec na Phuketu brutálně sejmul statného Brita, který mu vytrhl tašku

Dvaašedesátiletý britský turista se stal terčem brutálního útoku v Patongu na thajském ostrově Phuket poté, co se pokusil ukrást místnímu 27letému muži tašku. Konflikt, jehož pozadí vyšetřuje policie, zachytila minulý týden v pátek ráno pouliční kamera.

Bitka v ThajskuVideo: AP

Článek

Na záběrech je vidět, jak Brit sedí na podstavci výkladní skříně, když k němu přichází Thajec. Oba se pak u bankomatu dohadovali o blíže neupřesněné záležitosti.

Najednou statný Brit, jenž byl zřejmě pod vlivem alkoholu, vyrval Thajci malou tašku. Thajec, ačkoli je štíhlé postavy, vzápětí turistu napadl a udeřil jej do hlavy pěstí, v níž svíral klíče od auta. Brit poté zavrávoral na patníku a spadl na pytle s odpadky připravené pro popeláře k odvozu.

Thajec nato uštědřil turistovi další rány a kopance, načež si vzal tašku nazpět. Na záznamu je podle serveru Thai Examiner slyšet ženský hlas, jak na Thajce volá „nebij ho, není při smyslech“.

Turista mezitím volal o pomoc a dožadoval se policie. Záchranáři jej poté dopravili do nemocnice, kde mu lékaři poskytli pomoc a poté propustili vzhledem k tomu, že zranění pacienta nebyla vážná.

Když dorazila policie, vyslechla Thajce, který celou dobu čekal na místě činu. Policisté vyslechli také Brita, který uvedl, že když byl napaden, byl mu ukraden zlatý náramek.

V luxusním hotelu v Bangkoku našli šest Vietnamců otrávených kyanidem

Zahraniční

Výběr článků

Načítám