Hlavní obsah

Slon v Indii se rozběhl proti odstavenému autobusu a kly prorazil čelní sklo

Žádné servítky si nebral sloní samec v Indii, když zaútočil na autobus zaparkovaný na okraji silnice kvůli technické poruše. Jako zbraň použil své kly, jimiž vozidlu vyrazil čelní sklo, a vyvolal tak paniku mezi cestujícími.

Slon se na silnici rozběhl a prorazil čelní sklo autobusuVideo: AP

Článek

Incident se podle listu The Times of India odehrál poblíž vesnice Artham ve státě Andrapradéš na jihovýchodě Indie. Slon se potuloval po silnici, a když spatřil lidi, začal být agresivní.

S rozběhem si to namířil na žlutý autobus odstavený při levém okraji vozovky a zabořil kly přímo do čelního skla. Řidič, který byl v tu chvíli za volantem, útok přestál a stačil ještě před slonem trochu couvnout.

Poté tlustokožec začal prohánět pasažéry, kteří čekali venku. Všichni stačili včas uprchnout, takže nikdo neutrpěl zranění. Slon nakonec odkráčel do polí, incident ale zablokoval v obou směrech dopravu na téměř dvě hodiny.

Pracovníci místního úřadu pro monitorování slonů útočníka znají. Hari, jak jej pojmenovali, je součástí osmičlenného stáda, které se v oblasti potuluje už několik let.

Když slona bolí kel. Úřadovat musely pily a velké vrtáky

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám