Hlavní obsah

Sexuální predátor si v USA vyhlédl školačku, ta ho dokonale převezla

Glendale

Čtrnáctiletá dívka z Arizony si vysloužila pochvalu od policie i veřejnosti, když dokonale převezla muže, jenž ji chtěl nalákat do auta a poté jí posílal neslušné návrhy. Dopaden byl během několika hodin.

Bezpečnostní kamera zachytila školačku, když ji muž oslovil na křižovatceVideo: Glendale Police Department - Arizona, Bez zdroje

Článek

Policisté z města Glendale, které leží v aglomeraci Phoenixu v Arizoně, neuvedli jméno čtrnáctileté dívky, která chytře převezla sexuálního predátora. Jeho jméno však zveřejnili bez výčitek. Sedmatřicetiletý Isiah Navarro si dívky všiml, když se vracela ze školy a přecházela přes ulici.

Nejprve se ji pokusil vlákat do svého auta, když to odmítla, chtěl po ní alespoň telefonní číslo. Školačka mu nadiktovala číslo své matky, kterou o všem informovala, a ta pak svůj smartphone poskytla policii.

Foto: Glendale Police Department - Arizona, Bez zdroje

Bezpečnostní kamera zachytila školačku, když ji muž oslovil na křižovatce

Když začaly přicházet čím dál nechutnější a explicitnější textové zprávy, policisté s chlípníkem nějakou dobu vedli konverzaci, při níž se vydávali za dotyčnou školačku, a následně souhlasili se schůzkou.

Když Navarro dorazil na místo, nečekala jej tam mladá dívka, ale policejní hlídka. Okamžitě byl zatčen a na základě obvinění z pokusu o sexuální zneužití nezletilé osoby putoval do vazby s kaucí vypsanou na částku 250 tisíc dolarů (přes 5,8 milionu korun).

Foto: Bez zdroje

Isiah Navarro

„Chválíme tuto mladou dámu za její odvahu a chytré uvažování,“ napsalo na sociální síti Facebook policejní oddělení v Glendale. A podobně to vidí i komentující uživatelé. „Úžasná slečna, maminka i policisté. Všichni to zvládli perfektně,“ napsal jeden z nich.

Muž osahával reportérku v živém vysílání

Koktejl

Výběr článků

Načítám