Hlavní obsah

Ruského poslance zachytila kamera v parlamentní kanceláři s prostitutkou

Ruský poslanec za komunistickou stranu Denis Parfjonov byl přistižen ve své parlamentní kanceláři s prostitutkou. Prokazuje to video pořízené skrytou kamerou, které koluje na sociálních sítích.

Při hrátkách s prostitutkou natočila kamera komunistického poslance v ruské DuměVideo: Newsflare, AP

Článek

Na záběrech, jež zprostředkovala tisková agentura AP, je vidět, jak 36letý Parfjonov, ženatý otec dvou dětí, vesele komunikuje s dlouhovlasou blondýnou u pracovního stolu, na němž je vlaječka se srpem a kladivem.

Poté se oba usadí v sedačce a objímají se. Další část záznamu zachycuje poslance, jak stojí před kněžkou lásky, rozepíná si poklopec a stahuje kalhoty, zatímco ona si stahuje dozadu vlasy, zřejmě v přípravě na orální sex.

Po zveřejnění videa propukl podle serveru URA.ru ve Státní dumě skandál. Sám poslanec se k nahrávce zatím nevyjádřil, ale jeho strana prý záznam „studuje“.

Někteří straničtí kolegové Parfjonova, který je od roku 2022 na sankčním seznamu Západu za podporu agrese proti Ukrajině, uvedli, že by mohlo jít o podvrh vytvořený umělou inteligencí. Šéf tiskové služby komunistů Alexandr Juščenko reagoval vyhýbavě.

Podle něj „blondýn je na světě více než dost“ a „kanceláří jsou miliony“. Nakonec řekl, že video je „bezvýznamné“ a že nemá nic společného s politikou.

„Bělidlo a svěcená voda“

Naopak poslanec Vitalij Milonov ze strany Jednotné Rusko prezidenta Vladimira Putina přišel s ostrým odsudkem. Vyzval Parfjonova k rezignaci a vedení sněmovny k „drastickým opatřením“. „Umýt kancelář bělidlem a pokropit ji svěcenou vodou, abychom vyhnali démony,“ prohlásil Milonov.

Svaz ruských veteránů byl ještě příkřejší, když požadoval, aby byl Parfjonov odeslán na „speciální vojenskou operaci“, jak Moskva označuje svou agresi proti Ukrajině. „Může napravit situaci jedině tím, že se osobně zúčastní bojů na frontě ve prospěch našeho společného vítězství,“ uvedl svaz v prohlášení.

Otec v Německu nechal tříletého syna v rozpáleném autě a šel za prostitutkou

Zahraniční

Výběr článků

Načítám