Hlavní obsah

Půjčil si lamborghini za šest milionů korun a naboural s ním v Londýně do sloupu

Londýn

Britská policie vyšetřuje okolnosti páteční dopravní nehody v Londýně, při které řidič naboural do sloupu luxusní sportovní supervůz značky Lamborghini. Ten však nebyl jeho, ale z půjčovny. Jeho cena se odhaduje v přepočtu na nejméně šest milionů korun, uvádí agentura AP.

Půjčil si lamborghini za nejméně šest milionů korun a naboural s ním v Londýně do sloupuVideo: AP

Článek

Podle svědků v autě jeli řidič se spolujezdcem, oba ve věku kolem 30 let. Způsob jízdy ale působil spíš, jako by šlo o automobilové závody. „Začal jsem to natáčet, protože jsem tušil, že se něco stane. Jezdili tam kolečka, udělali jich pět nebo šest,“ řekl jeden z kolemjdoucích.

Pak prý při jednom kole zkusili driftovat, auto se vymklo kontrole a skončilo zdemolované ve sloupu. „Byla to docela hlasitá rána. Málem srazili chodce a nějakého běžce,“ dodal tentýž svědek.

Foto: AP

Půjčil si lamborghini za nejméně šest milionů korun a naboural s ním v Londýně do sloupu

Na místo během chvíle dorazila policie, hasiči i zdravotníci. Nehoda se naštěstí obešla bez vážných zranění. Záchranáři ošetřili na místě oba zúčastněné, kteří utrpěli drobná poranění a byli v šoku, uvádí The Sun. Nicméně se objevily i záběry, na kterých od doutnajícího vraku utíká muž, který v něm nejdřív cosi hledal. Neví se ale, o koho jde.

Metropolitní policie potvrdila, že se jednalo o pronajatý vůz. Nyní zkoumá všechny aspekty incidentu, včetně rychlosti nebo stavu vozovky. Zároveň vyzývá další svědky, aby se ozvali s informacemi.

Neshoda indických prodejců ojetin skončila požárem Lamborghini Gallardo

AutoMoto

Související články

Výběr článků

Načítám