Hlavní obsah

Prodavačka ve Walesu ztratila při práci zásnubní prsten. Nedopatřením spadl do tašky zákaznice

Konec dobrý, všechno dobré – platnost tohoto rčení potvrdil příběh prodavačky z waleského Cowbridge, která při práci ztratila zásnubní prsten. Během kasírování jí nedopatřením spadl do nákupní tašky jedné zákaznice, která kroužek poctivě vrátila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Srdce mi kleslo do žaludku, když jsem zjistila, že prsten na ruce nemám. Není místo v obchodě, které bych neobrátila naruby,“ řekla podle serveru BBC 28letá Morganne, která se se svým partnerem Joshem letos v březnu zasnoubila, ale termín svatby si ještě nestanovili.

„Udělala jsem to snad milionkrát, běhala jsem tam a zpět, pořád dokola. Abych byla upřímná, už jsem nedoufala, že se s prstýnkem ještě shledám,“ dodala.

Prodejna se nakonec ještě týž den, třetí srpnovou sobotu, obrátila na sociálních sítích na veřejnost s výzvou. „Pokud jste dnes byli u nás nakupovat, zkontrolujte prosím své tašky. Jeden z členů našeho týmu ztratil zásnubní prsten,“ stálo v textu, který sdílelo na 1700 uživatelů.

Dva dny po zveřejnění výzvy přišla úleva. Když se Morganne v pondělí večer chystala ulehnout, dostala od zákaznice jménem Sarah zprávu, že prstýnek objevila ve své nákupní tašce. V úterý si pak snoubenka i s partnerem přijela kroužek vyzvednout.

„Měli jsme super štěstí. Strašně se mi ulevilo. Celá ta zkušenost mi vrátila víru v lidskost,“ řekla poté Morganne. „Moc vám všem děkuji! Stálo mě to hodně slz a starostí,“ dodala s tím, že si nyní nechá velikost prstenu upravit tak, aby jí už nespadl.

Seniorka našla ve večeři velkou perlu, teď z ní má zásnubní prsten

Koktejl

Výběr článků

Načítám