Hlavní obsah

Příliš děsivá i na Halloween. Žena s 800 tetováními si stěžuje, že ji nezvou na večírky

Melissa Sloanová je možná tou nejvíce potetovanou ženou ve Velké Británii. Vzhledem k tomu, že má malůvky i na obličeji, značně ji to diskvalifikuje z veřejného života a večírků. Pozvání prý nedostává ani na párty během Halloweenu, protože je prý až moc děsivá, a to i na poměry svátku, kdy strašidelná tematika hraje prim.

Foto: Profimedia.cz

Tělo Britky zdobí stovky tetování.

Článek

„Lidé mi říkají, že ani nepotřebuji kostým, protože jsem děsivá sama o sobě. Nedělám si z toho vrásky,“ tvrdí Sloanová, pro kterou představuje tetování takřka posedlost. Na druhou stranu by ráda někdy dostala pozvání na halloweenský večírek, prý by si kvůli němu pořídila třeba masku známého filmového vraha Freddyho Kruegera.

Jedna z nejvíce potetovaných obyvatelek Velké Británie prožívá ale těžkosti i v jiných oblastech života. Prý se jí dosud nepodařilo sehnat instruktora v autoškole, který by byl ochoten ji učit, píše Daily Mail. Jeden učitel jí už šanci sice dal, ale po první hodině byl natolik vyděšen, že lekce odpískal.

Sloanová tvrdí, že je kvůli unikátnímu vzezření už 20 let nezaměstnaná. Důvodem nemusí být nutně tetování jako takové, ale spíše některé z kousků zdobící její tělo – například dvojčata Krayova, nejobávanější londýnští gangsteři své doby. Britka chce však lidem dokázat, že její tetování nic nevypovídají o její osobnosti; touží se stát advokátkou.

V mezičase plánuje se svým partnerem Lukem rozšířit rodinu o osmého potomka. Žena uznává, že další dítě nikdy nespatří její skutečnou tvář, protože je kompletně pokrytá tetováními.

Sloanová vysvětlila, že tetování jí pomáhá zakrýt jizvy na duši; v dětství ji totiž znásilňoval bratr.

Tetování. Opravdu si na něm lze vytvořit závislost?

Zdraví

Brit si nechal vytetovat jméno své dcery. 667krát

Lifestyle

Výběr článků

Načítám