Hlavní obsah

Policisté kontrolovali na silnici v Missouri UFO. Pilotka vyvázla s napomenutím

Policejní hlídka v americkém státě Missouri zažila před pár dny skutečně neobvyklou silniční kontrolu. Po mezistátní silnici tam totiž jelo vozidlo, které dost přesně splňovalo vizuální představy o mimozemských létajících talířích.

Foto: Crawford County Sheriff's Office, Missouri

Policisté kontrolovali na silnici v Missouri UFO.

Článek

Policisté z okresu Crawford v americkém státě Missouri narazili na značně neobvyklý dopravní prostředek, který v příspěvku na sociální síti sami označili jako „z jiného světa“. Vypadalo totiž jako mimozemská vesmírná loď.

„Tito přátelští humanoidi přišli v míru a míří na západ do Roswellu v Novém Mexiku,“ uvedlo okresní policejní oddělení na Facebooku s upřesněním, že se tam koná festival nejrůznějších, mnohdy ještě šílenějších vozidel.

Foto: Crawford County Sheriff's Office, Missouri

Policisté kontrolovali na silnici v Missouri UFO.

„Krátce jsme si popovídali o mimoprostorové, tedy vlastně mimostátní registrační značce, ale dostalo se nám ujištění, že toto bude vyřešeno, jakmile řidička dorazí na Krypton,“ pokračoval policejní příspěvek s odkazem na to, že UFO mělo propadlou registrační značku z Indiany.

Policisté dále dodali, že upozornili na omezení rychlosti při použití warpového pohonu a také na nutnost mít při pohybu na místních silnicích phasery přepnuté pouze do omračujícího režimu.

Zástupce šerifa okresu Crawford Adam Carnal pak v e-mailu serveru Fox News upřesnil, že pilotka létajícího talíře porušila pravidlo o jízdě v pruzích. Ale dodal, že vzhledem k dobré povaze celé posádky a zajímavému vozidlu vystavili policisté na místě pouze písemné napomenutí a jejich nadřízení se poté rozhodli tento zážitek sdílet i se širokou veřejností.

Bratři z Indie přestavěli malé auto do podoby vrtulníku

Koktejl

Související články

Výběr článků

Načítám