Hlavní obsah

Policie dlouho naháněla zloděje auta, vystoupit je přinutila až matka jednoho z nich

Policisté z Los Angeles naháněli v ulicích kradené auto, v němž seděli dva mladíci. Pronásledování trvalo zhruba deset minut, než se policii podařilo vůz zastavit. Ale aby se mladí muži vzdali, musela se do věci vložit matka jednoho z nich.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Známé úsloví o tom, že maminka má vždy pravdu, se před pár dny potvrdilo také v Los Angeles, když tam dva mladíci ujížděli policii v kradeném autě. Nakonec se je podařilo zastavit, ale definitivní konec celé honičky zařídila až matka jednoho z chlapců, když jim pravděpodobně poněkud ostřeji „promluvila do duše“ a přiměla je vzdát se.

Pronásledování, které trvalo zhruba deset minut, bylo dost dramatické. Mladíci ve voze se přinejmenším jednou jen velmi těsně vyhnuli potenciálně vážné nehodě a ulicemi se v některých chvílích řítili rychlostí až kolem 140 kilometrů za hodinu.

Policisté tedy museli k zastavení vozidla použít pásy s hroty, ale první pokus selhal. Povedlo se to až napodruhé, a s propíchnutými pneumatikami tak byli mladíci nuceni zastavit. Ale vystupovat se jim moc nechtělo.

Ale ještě než k vozu přišli policisté s namířenými zbraněmi, přistoupila k němu neznámá žena a začala s posádkou přes sklo komunikovat. Na výzvy policistů pak odpověděla, že je matkou mladého muže na sedadle spolujezdce.

Po krátké konverzaci oba výtečníci nakonec vystoupili z auta s rukama nad hlavami a policisté je na místě zatkli, informoval web CBS News.

Jako z akčního filmu. Ukradli škodovku a ujížděli s ní před plzeňskými strážníky

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám