Hlavní obsah

Plechovku poslala do popelnice až elegantní patička. Kuriózní video baví sociální sítě

Netušený talent v sobě odhalil muž, kterému se neuvěřitelným způsobem podařilo nasměrovat prázdnou plechovku do popelnice. Situaci ze dvou úhlů zachytily bezpečnostní kamery, jejichž záběry baví uživatele sociálních sítí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na záznamech z tohoto měsíce je vidět, jak hlavní aktér přichází domů, ale ještě před vstupem do objektu zvedne na chodníku víko popelnice. Chce usnadnit práci ženě, která stojí ve dveřích a odhazuje prázdnou plechovku v naději, že se na vzdálenost asi dvou metrů do kontejneru trefí.

Netrefila, protože plechovka se odrazila od okraje popelnice směrem ven. Muž držící víko kontejneru ale vše zachránil. Několikrát pravou nohou odvrátil dopad plechovky na zem, přičemž jednou se nádoba ještě odrazila od stěny domu.

Eskamotérskou sekvenci pak završil elegantní patičkou, po níž mu plechovka obkroužila nad hlavou malou balistickou křivku a dopadla přesně tam, kam měla – do otevřené popelnice, a ještě k tomu téměř doprostřed.

Aktér byl svým výkonem zjevně sám překvapen a na jeho tváři se objevil úsměv. Překvapením a projevy uznání se to nyní hemží v komentářích na sociálních sítích.

@scott.whitehouse5

luckily for me my eufy security caught it from another angle...!! #notoncebutwice #lucky #cctv #eufy #fyp #viral #carlsberg #tiktok #fluke #bin #rubbish #pepsi #cocacola #derbyshire #chesterfield #moves #instagram #boom #topbins #britainsgottalent #english #europe #foryoupage #bbc #skysports #london

♬ original sound - Scott whitehouse

„Pokud by tento moment nezachytily bezpečnostní kamery, asi by tomu nikdo neuvěřil,“ poznamenal jeden z diskutujících. „Ten chlápek by si zasloužil kontrakt od nejlepšího fotbalového klubu“ nebo „Brazilský národní tým už volá“, uvedli další.

Jiný komentář vyzněl trochu nepřejícně. „Vsadím se, že se ti to podruhé nepovede,“ napsal jeho autor. Jiný to vykompenzoval slovy: „Ježíš tě miluje!“

Američanka našla v popelnicích věci za 45 milionů, spoustu jich rozdala

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám